Lisää pysäköintipaikkoja Kauppiin

Uusi tammikuussa 2021 avautunut Finnpark Kauppi -pysäköintitalo toi lisää pysäköintipaikkoja ja sähköautonlatausmahdollisuuksia Kauppiin.

/ Kiinteistöt ja toimitilat / Kaupin pysäköintilaitos

Lisää pysäköintipaikkoja Kauppiin

Uusi tammikuussa 2021 avautunut Finnpark Kauppi -pysäköintitalo toi lisää pysäköintipaikkoja ja sähköautonlatausmahdollisuuksia Kauppiin. Finnpark on P-Kaupin rakennuttaja ja omistaja.

Pysäköinti Kaupin alueella on uuden viisikerroksisen pysäköintilaitoksen myötä helpompaa alueen asukkaiden lisäksi muun muassa hiihtäjille ja muille liikunnan harrastajille sekä Taysissa kävijöille. Alueelle on rakennettu viisi uutta kerrostaloa, ja lähistöllä sijaitsevat Tampereen yliopistollinen sairaala Tays, potilashotelli Norlandia, Tampereen yliopiston Kaupin kampus, Kauppi Sports Center ja Kaupin keilahalli.

Finnpark Kauppi toi myös sähköauton omistajille uusia latauspaikkoja: hallissa on 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Pysäköintilaitoksessa on lisäksi kaksi maksupistettä, joissa voi halutessaan maksaa myös pankki- tai luottokortilla.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7-periaatteella. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Pysäköintiruutuja on yhteensä 421 kappaletta. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

JAA:

fb-icon fb-icon fb-icon fb-icon