P-Hämpissä suoritetaan valaisinhuolto viikolla 23 ja ajorampit joudutaan sulkemaan vuorotellen. Tullinramppi (Ratapihankatu) on suljettuna ma 5.6. – ti 6.6. ja Ronganramppi (Pellavatehtaankatu) ke 7.6. – to 8.6. Pahoittelemme häiriötä!

/ Arvontasäännöt

Arvontojen ja kilpailuiden säännöt

1.  KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Finnpark Oy

Kuninkaankatu 14−16, 33210 Tampere

asiakaspalvelu@finnpark.fi

Facebook ei ole millään tavalla osallisena arvontaan

2. ARVONNAN PÄIVÄMÄÄRÄ

Arvontaan voi osallistua heti, kun arvonta on julkaistu. Arvonnan päättymispäivämäärä ilmoitetaan kyseisessä julkaisussa.

3. PALKINNOT

Arvontojen palkinnot määritellään jokaiselle kilpailulle erikseen kyseisessä julkaisussa. Finnpark ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä ja palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.

4. KUINKA VOITTAJA VALITAAN

Palkinto arvotaan Finnparkin valvomana ja voittajalle ilmoitetaan heti arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittaja arvotaan kaikkien päivitystä kommentoineiden kesken.

5.  KUINKA VOITTAJAAN OLLAAN YHTEYDESSÄ

Finnpark on arvonnan voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajan viesti- toiminto ei ole käytössä, voittaja ilmoitetaan julkaisun kommenttikentässä. Finnpark pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook- sivuillaan. Mikäli Voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän kuluessa, Finnpark arpoo uuden voittajan.

6. MUITA SÄÄNTÖJÄ

Kommentoimalla osallistut arvontaan ja olet hyväksynyt kilpailun säännöt. Osallistumalla kuvakisaan osallistuja antaa oikeuden Finnparkille käyttää kuvia. Finnpark voi evätä henkilön osallistumisen arvontaan epäsoveliaan käytöksen perusteella. Finnpark pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.