Toimivat tilat osana kaupunkikehittämistä

Edistämme kestävää kaupunkikehittämistä. Rakennutamme, hallinnoimme ja vuokraamme nykyaikaisia toimitiloja pysäköinnin ja liike-elämän tarpeisiin.

Parhaat kokonaisratkaisut

Tarjoamme parhaat pysäköinti- ja liiketilat kokonaistoimintoineen. Liikekiinteistöidemme yhteydessä sijaitsee aina myös pysäköintilaitos, joten tilat ovat optimaalisesti saavutettavissa.

Maanalainen keskusta

Tavoitteenamme on rakentaa Tampereen maanalaista keskustaa. Laajennamme lähivuosina keskustan alla sijaitsevaa pysäköintiverkostoa P-Hämpin laajennuksella sekä myöhemmin Kunkunparkilla.

Kohti kestävämpiä ruutuja ja kiinteistöjä

Olemme vastuullisia kiinteistönomistajia. Olemme sitoutuneet Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään, kaupunkien energiatehokkuussopimukseen ja seuraamme toimintamme hiilijalanjälkeä.

Tapaus tampere

Toteutamme Tampereen kaupungin Viiden tähden keskusta -strategian linjauksia ja kehitämme Tamperetta Pohjoismaiden houkuttelevimmaksi suurkaupungiksi. Olemme myös sitoutuneet Hiilineutraali Tampere 2030 -tavoitteeseen.

Vastuullisuus

Kohti kestävämpiä ruutuja ja kiinteistöjä

Kaikkea toimintaamme ohjaa yrityksemme ympäristöpolitiikka ja Ekokompassi ympäristöjärjestelmä, joihin olemme yhdessä sitoutuneet.

Lue vastuullisuudesta ›

Pyrimme kaikessa toiminnassamme sekä yrityksen oman että asiakkaan hiilijalanjäljen keventämiseen. Hiilineutraali Finnpark 2030 -tavoite on toimintaamme ohjaava päämäärä, joka vaikuttaa luonnollisesti myös kiinteistökehittämiseemme.

Käytämme uusiutuvia energialähteitä sekä sähkö- että lämmitystarpeisiimme. Esimerkiksi kiinteistöjemme lämmitykseen käytämme paikallisten metsien hakkuutähteistä tuotettua energiaa.

Tavoite

2030

Hiilineutraali Finnpark

KIINTEISTÖKEHITTÄMINEN

Finnpark on tekemässä tulevaisuuden Tamperetta. Olemme mukana Tampereen kannen alueen kehittämisessä sekä Viiden tähden keskustan maanalaisen Tampereen rakentamisessa.

P-Hämpin laajennus

P-Hämppi valmistui vuoden 2012 lopulla Tampereen ydinkeskustan ensimmäisenä kalliopysäköintiluolana. Lähivuosina P-Hämppi laajenee tulevan uuden Asemakeskuksen alle. Lue lisää.

Tampereen asemakeskus

Tampereen Kannen alueella on meneillään historiallisen suuria kehitysprojekteja ja rakennushankkeita. Alueen solmukohta, Asemakeskus, on Tampereen keskustan strategisesti tärkeimpiä kaupunkikehityshankkeita.

Kaupin pysäköintilaitos

Uusi tammikuussa 2021 avautunut Finnpark Kauppi -pysäköintitalo toi lisää pysäköintipaikkoja ja sähköautonlatausmahdollisuuksia Kauppiin.

Kunkunparkki

Tuleva Kunkunparkki vie pysäköintiä yhä enemmän maan alle. Tampereen Kuninkaan- ja Hämeenkadun alle aletaan tulevaisuudessa rakentaa uutta maanalaista pysäköintilaitosta nimeltään Kunkunparkki.

Toimitilat ja kiinteistöt

Tarjoamme yrityksille nykyaikaisia ja toimivia toimitiloja keskeisiltä paikoilta Tampereen keskustassa. Olemme vastuullinen kiinteistönomistaja ja ympäristöarvot on osa kiinteistöstrategiaamme, vastaamme rakennuttamisen, hallinnoinnin sekä vuokraamisen lisäksi tilojen ylläpidosta.

Kilpailukykyiset vuokratilamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla asiakasvirtojen ja tarjoamiemme pysäköintipalvelujen yhteydessä. Omistamissamme kiinteistöissä toimii liikuntakeskuksia, yksityinen sairaala, päivittäistavarakauppa, erikoisliikkeitä, ravintoloita sekä hotelli- ja toimistotiloja.

126 ||

Tullin kiinteistö

Tullin Myllyrakennus sijaitsee rautatieaseman, Tampere-talon sekä Nokia Arenan läheisyydessä kehittyvällä Tullin alueella.

122 ||

Aseman kiinteistö

Aseman kiinteistö sijaitsee kehittyvällä Tampereen rautatieaseman seudulla. Alueella on käynnistymässä kehityshanke, jonka seurauksena kiinteistö puretaan ja tontille rakennetaan sekä maanpäällistä että maanalaista tilaa.

128 ||

P-Frenckellin kiinteistö

P-Frenckellin kiinteistön muodostaa maanalainen pysäköintilaitos, ravintolatila aurinkoisella terassilla sekä yhdyskäytävä Keskustorilta ainutlaatuiselle Finlaysonin alueelle.

120 || 1

Vapaata toimitilaa

Kuninkaankulma

Kuninkaankulman kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykadun varrella. Kiinteistön liikekeskuksen puoli on valittu aikoinaan vuoden betonijulkisivuksi ja kiinteistössä on aloittanut toimintansa Tampereen ensimmäinen pysäköintitalo vuonna 1974.

124 ||

Hämeenpuiston kiinteistö

Hämeenpuiston pysäköintilaitos on aikoinaan rakennettu vastaamaan Tampereen työväen teatterin pysäköintitarpeisiin. Kiinteistössä sijaitsee lisäksi hotelli sekä liikuntakeskus.

130 ||

Pendolinotunneli

Pendolinotunneli on syntynyt P-Hämpin rakentamisen yhteydessä rautatieaseman välittömään yhteyteen. Tilasta on suora yhteys raiteille. Tila sopii sekä ravintola- että toimistokäyttöön.

Kiinnostuitko?

Pasi Nevalainen

Kiinteistöpäällikkö

toimitilat@finnpark.fi

+358 400 836 832

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön