Kattavat kokonaisratkaisut

Tuotamme pysäköintipalveluita sekä asiakkaidemme omistamiin pysäköintikohteisiin että omiin kiinteistöihimme. Palvelut räätälöidään tarpeen mukaan yksittäisistä laitetoimituksista kokonaisratkaisuihin.

Palvelujen tuotekehitys

Laajan osaamisen ja oman tuotekehityksen ansiosta palvelemme tarpeitasi joustavasti ja yksilöllisesti. Kehitämme asiakaslähtöisiä pysäköintipalveluja erilaisiin tarpeisiin.

Räätälöidyt palvelupaketit

Operoinnin palvelukokonaisuudet voi kattaa laite- ja ohjelmistotoimituksia, huolto-, valvomo-, asiakas- ja talouspalveluita tai pysäköintikiinteistön operoinnin kokonaishallinnan. Lue lisää ›

Moovy ruuduntarjoajille

Ruuduntarjoaja tavoittaa Moovyn avulla lisää asiakkaita ja parantaa palveluaan. Moovyn käyttöönotto ei ole riippuvainen vanhasta pysäköintijärjestelmästä.

Asiakkaan tukena 24/7

Pysäköintipalveluiden tuottaminen on ydinliiketoimintaamme. Finnparkin tuottamille pysäköintipalveluille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu, merkiksi suomalaisesta työstä.

Palvelemme operoitavia pysäköintikohteitamme kaikkialla Suomessa Tampereella sijaitsevasta valvomostamme.

Räätälöidyt palvelupaketit

Laitetoimitus

Laitetoimitus

Nykyaikaisen digitaalisen Moovy-palvelun avulla voidaan vähentää pysäköintikohteisiin asennettavien laitteiden määrää. Moovy-kohteiden laitetoimitus kattaa kaiken nykyaikaisissa pysäköintikohteissa tarvittavan tekniikan taustajärjestelmistä aina pysäköijälle näkyvään laitteistoon.

Olemme myös pysäköintilaitteiden maahantuoja edustaen Suomessa Designaa, ParkSolia ja Hectronicia.

Operointimallit

Joustavat operointimallit

Pysäköintipalvelut räätälöidään kohteen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Laitetoimitusten lisäksi voit koota palvelutarjoomastamme kohteeseesi ja tarpeeseesi sopivan operointimallin, joka koostuu yhdestä tai useammasta tarjoamastamme palvelusta:

  • asiantuntijapalvelu ja suunnittelu,
  • huolto- ja ylläpitopalvelu,
  • valvomopalvelu,
  • asiakaspalvelu,
  • talouspalvelu ja
  • kiinteistöhuolto.

Halutessasi voimme ottaa kokonaisvastuun pysäköintikohteesi hallinnasta.

Voit siis liittää joustavat pysäköinti- ja opastusratkaisut osaksi kokonaispalveluasi. Näin parannat asiakastyytyväisyyttä sekä asiakasvirtasi ja liiketoimintasi sujuvuutta.

Rahoitusvaihtoehdot

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia veloitusmalleja operointipalvelussamme. Operointi voidaan laskuttaa kiinteänä kuukausilaskutuksena, tulovirtaan sidottuna prosenttiosuutena tai näiden yhdistelmänä.

Laitetoimitukset ovat mahdollisia myös leasing-rahoituksella. Tällöin kassavirtaa ei tarvitse sitoa kertainvestointiin ja ennalta sovitut vuokrat helpottavat rahoitussunnittelua sekä budjetointia.

Autamme halutessasi myös kasvattamaan tulovirtaa tarjoamalla kohteelle näkyvyyttä markkinoinnin keinoin.

Omat kiinteistöt

Omat kiinteistöt

Operoimme pysäköintipaikkoja myös omistamissamme kiinteistöissä keskeisillä paikoilla Tampereen keskustassa. Tarjoamme näissä kiinteistöissä eri alojen yrityksille pysäköintipalvelujen lisäksi nykyaikaisia ja toimivia toimitiloja.

Omien kiinteistöjen tuoma osaaminen takaa laajemman ymmärryksen eri liiketoiminnoista pysäköinnin ympärillä.

Lue lisää kaupunki- ja kiinteistökehittämisestämme >

Asiakkaamme sanoin

Toimimme useiden erilaisten toimijoiden kanssa. Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä.

Haluatko kohteesi tuottavampaan käyttöön?

Kysy meiltä lisää Finnparkin nykyaikaisista pysäköinnin hallinnan ratkaisuista ja operointipalvelusta.