Finnpark työnantajana

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Meillä on hyvä työporukka ja joukkoomme on helppo sopeutua!

Finnparkin toimialat

Finnpark harjoittaa pysäköinti- ja kiinteistöliiketoimintaa. Olemme edelläkävijä pysäköintitoimialalla ja meillä on käynnistymässä merkittävä kiinteistökehityshanke Tampereen ydinkeskustassa. Lue lisää ›

Mitä tarjoamme

Finnpark on varma ja vastuullinen työnantaja. Meillä on hyvä työporukka ja paljon pitkiä työsuhteita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat edut. Lue lisää ›

Avoin hakemus

Tarvitsemme osaavia tekijöitä kehittämään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille! Voit jättää yhteystietosi tai avoimen hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä. Lue lisää ›

Finnparkin toimialat

Suunnittelemme ja toteutamme pysäköintiin liittyviä palveluja ja ratkaisuja, jotka helpottavat autoilijoiden arkea, parantavat kaupunkiympäristöjen toimivuutta ja palvelujen saavutettavuutta. Ydinliiketoimintaamme kuuluu myös kiinteistöjen kehittäminen, rakennuttaminen, ylläpito ja vuokraaminen.

Olemme pysäköintitoimialan edelläkävijä, ja meillä on käynnistymässä merkittävä kiinteistökehityshanke Tampereen ydinkeskustassa. Tavoittelemme voimakasta kasvua strategiamme mukaisesti ja arvojemme avulla: yhdessä, rohkeasti ja vastuullisesti. Tarvitsemme myös jatkossa osaavia tekijöitä kehittämään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!

Tarjoamme sinulle

Finnpark on varma ja vastuullinen työnantaja. Meillä on hyvä työporukka ja paljon pitkiä työsuhteita, työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vakuutuskassan palvelut ja vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutuksen. Näiden lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus hyödyntää palkkiorahastoa ja työsuhdepolkupyöräetua.

Haluamme tukea työntekijöitä erilaisissa elämäntilanteissa: meillä on joustava työaika ja hybridityömahdollisuus. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa ja Helsingin Pasilassa. Kiinnitämme erityistä huomiota työvälineiden ja kalusteiden ergonomiaan.

Sosiaalinen vastuullisuus

Arvostamme henkilöstömme monimuotoisuutta. Työllistämme muun muassa osatyökykyisiä ja erilaisilla tuilla työllistettäviä henkilöitä. Vuosittain moni nuori saa kauttamme mahdollisuuden ensimmäiseen kesätyöpaikkaansa. Kohtelemme työntekijöitä tasa-arvoisesti, emmekä salli minkäänlaista epäasiallista käytöstä.

Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on yhtäläinen mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen onkin meidän avaintekijämme menestykseen. Kartoitamme osaamista säännöllisesti osaamisen kehittämismallin avulla ja asetamme kehittymiselle henkilökohtaisia tavoitteita. Hyödynnämme monipuolisia kehittämisen keinoja ja seuraamme tavoitteiden toteutumista.

Lisäksi koulutamme henkilöstöämme vastuullisuuteen liittyen ja asetamme henkilökohtaisia vastuullisuustavoitteita tulostoimintasuunnitelmaan. Aloitetoiminnan avulla osallistamme työntekijöitä toiminnan kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Tutustu laajemmin vastuullisuuteemme >

Jätä avoin hakemus

Mette & Katja

Henkilöstövastaavat

tyohakemus@finnpark.fi

Kiinnostuitko meistä työnantajana?