Kohti kestävämpiä ruutuja ja kiinteistöjä

Olemme vastuullinen kiinteistönomistaja ja huomioimme ympäristön koko yrityksen strategiassa. Vastaamme rakennuttamisen, hallinnoinnin sekä vuokraamisen lisäksi kiinteistöjen ylläpidosta. 

Ekokompassi

Meille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Olemme sitoutuneet hoitamaan ja kehittämään Finnparkin ympäristasioita ja kestävää kehitystä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän kriteerien mukaisesti. Lue lisää ›

Sitoumuksemme ympäristötyöhön

Missiomme on mahdollistaa kestävän kehittämisen periaattein sujuva ja miellyttävä asiointi liikkumisen keskittymissä. Toimintaamme ohjaavat ympäristöarvojemme mukaiset valinnat. Lue lisää ›

Hiilineutraali Finnpark 2030

Olemme siirtyneet uusiutuvien energioiden käyttöön ja saaneet laskettua hiilijalanjälkeämme vuonna 2020. Pyrimme olemaan hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää ›

Ekokompassi

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä, joka ohjaa toimintaamme oikeaan suuntaan kestävän kehityksen tiellä. Se on antanut meille eväitä päivittäiseen jatkuvaan ympäristötyöhön jo vuodesta 2017. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti todennetaan ja myönnetään, vain jos kaikki määrätyt kriteerit täyttyvät. Olemme sitoutuneita hoitamaan ja kehittämään ympäristöasioitamme ja kestävää kehitystä ympäristöjärjestelmän kriteerien mukaisesti.

Lue lisää: www.ekokompassi.fi

Sitoumuksemme ympäristötyöhön

Olemme Finnparkissa määritelleet oman ympäristöpolitiikkamme, jossa annamme lupauksen pitkän aikavälin ympäristötyöstä. 

  • Tuotamme autoileville asiakkaille helppokäyttöisiä pysäköinti- ja opastusratkaisuja, jotka vähentävät merkittävästi taajamien pysäköintipaikkojen etsintä- ja siirtymäliikennettä sekä tukevat julkisen liikenteen roolia osana matkaketjuja
  • Tuemme vaihtoehtoisia liikennevälineiden energiaratkaisuja mahdollistamalla latauspaikkoja hallitsemiimme tiloihin ja alueille sekä mahdollistamme yhteiskäyttöautojen tarjonnan.
  • Kehitämme hallinnassamme oleviin kiinteistöihin tehokkaita energiaa säästäviä ratkaisuja.
  • Vähennämme aktiivisilla valinnoilla jätteiden ja vaarallisten aineiden kertymää sekä lajittelemme ja hallinnoimme niitä asianmukaisesti.
  • Tiedotamme ja koulutamme henkilökuntaamme kehittämään yrityksemme toimintaa kestävän kehityksen arvojen mukaisesti.
  • Laskemme toimintamme hiilijalanjäljen ja laadimme sen pohjalta kestävän kehityksen tiekartan, jonka avulla  pyrimme olemaan hiilineutraali vuonna 2030.

Hiilineutraali Finnpark 2030

Laskemme toimintamme hiilijalanjälkeä ja seuraamme sen kehitystä. Olemme laatineet laskelmien pohjalta kestävän kehityksen tiekartan, jonka avulla  pyrimme olemaan hiilineutraali vuonna 2030. Tiekarttaan on kerätty lähes 50 erilaista toimenpidettä. Ensimmäisinä toimenpiteinämme olemme siirtyneet uusiutuvan sähkö- ja lämmitysenergian käyttöön jo alkuvuodesta 2020.