Kohti kestävämpiä ruutuja ja kiinteistöjä

Olemme vastuullinen kiinteistönomistaja ja huomioimme ympäristön koko yrityksen strategiassa. Vastaamme rakennuttamisen, hallinnoinnin sekä vuokraamisen lisäksi kiinteistöjen ylläpidosta. 

Ekokompassi

Meille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Olemme sitoutuneet hoitamaan ja kehittämään Finnparkin ympäristasioita ja kestävää kehitystä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän kriteerien mukaisesti. Lue lisää ›

Finnparkin ympäristölupaus

Missionamme on: Tarjoamme autoilijalle vaivattoman, kestävän ja turvallisen tavan autoilun ja muun asioinnin välille. Toimintaamme ohjaavat ympäristöarvojemme mukaiset valinnat. Lue lisää ›

Hiilineutraali Finnpark 2030

Olemme laskeneet toimintamme hiilijalanjäljen ja laatinut sen pohjalta kestävän kehityksen tiekartan. Se ohjaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme ja pyrkimystämme olemaan hiilineutraali vuonna 2030. Lue lisää ›

Ekokompassi

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä, joka ohjaa toimintaamme oikeaan suuntaan kestävän kehityksen tiellä. Se on antanut meille eväitä päivittäiseen jatkuvaan ympäristötyöhön jo vuodesta 2017. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti todennetaan ja myönnetään, vain jos kaikki määrätyt kriteerit täyttyvät. Olemme sitoutuneita hoitamaan ja kehittämään ympäristöasioitamme ja kestävää kehitystä ympäristöjärjestelmän kriteerien mukaisesti.

Lue lisää: www.ekokompassi.fi

Finnparkin ympäristölupaus

Finnparkin missio on: Tarjoamme autoilijalle vaivattoman, kestävän ja turvallisen tavan autoilun ja muun asioinnin välille. Autamme Tampereen kaupunkia toteuttamaan Viiden tähden keskustaa.

  • Tuotamme autoileville asiakkaille helppokäyttöisiä pysäköinti- ja opastusratkaisuja, jotka vähentävät merkittävästi taajamien pysäköintipaikkojen etsintä- ja siirtymäliikennettä sekä tukevat julkisen liikenteen roolia osana matkaketjuja.
  • Tuemme vaihtoehtoisia liikennevälineiden energiaratkaisuja mahdollistamalla latauspaikkoja hallitsemiimme tiloihin ja alueille sekä mahdollistamme yhteiskäyttöautojen tarjonnan.
  • Kehitämme hallinnassamme oleviin kiinteistöihin tehokkaita energiaa säästäviä ratkaisuja ja käytämme uusiutuvaa energiaa.
  • Pyrimme kestävillä hankinnoilla aktiivisesti vähentämään jätteiden määrää sekä lajittelemaan ja hallinnoimaan niitä asianmukaisesti.
  • Tiedotamme ja koulutamme henkilökuntaamme kehittämään yrityksemme toimintaa kestävän kehityksen arvojen mukaisesti.
  • Olemme laskeneet toimintamme hiilijalanjäljen ja laatinut sen pohjalta kestävän kehityksen tiekartan. Se ohjaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme ja pyrkimystämme olemaan hiilineutraali vuonna 2030.

Hiilineutraali Finnpark 2030

Olemme laskeneet toimintamme hiilijalanjäljen ja laatinut sen pohjalta kestävän kehityksen tiekartan. Se ohjaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme ja pyrkimystämme olemaan hiilineutraali vuonna 2030. Tiekarttaan on kerätty lähes 50 erilaista toimenpidettä. Ensimmäisinä toimenpiteinämme olemme siirtyneet uusiutuvan sähkö- ja lämmitysenergian käyttöön jo alkuvuodesta 2020.