Helpolla Moovylla parkkiin

Tuotamme nykyaikaisia ja kestäviä pysäköintipalveluja, jotka helpottavat autoilijan arkea ja parantavat kaupunkikeskusten toimivuutta. Puhelimeen ladattava Moovy-pysäköintisovellus on kehittämämme palvelu.

Pysäköintipalvelumme

Pysäköintiin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen kehittäminen on ydinliiketoimintaamme. Sujuvat pysäköintiratkaisut helpottavat autoilijoiden arkea, mutta parantavat myös kaupunkiympäristöjen toimivuutta ja edistävät palvelujen saavutettavuutta.

Seuraamme liikkkumiseen liittyviä trendejä ja kehitämme palvelujamme tarpeen mukaan. Pysäköintimaksuissa ollaan yleisesti siirtymässä kohti mobiilimaksuja ja digitaalisia kuitteja perinteisten parkkikolikoiden ja paperisten lipukkeiden sijaan. Puhelimeen ladattava Moovy-pysäköintisovelluksemme tarjoaa autoilijalle helpon tavan maksaa pysäköinti omalla puhelimellaan. Älykäs Moovy-sovellus helpottaa autoilijan arkea muutenkin. Tutustu Moovy-sovellukseen ›

Pysäköintipalveluihimme kuuluvat myös keskeisillä paikoilla sijaitsevat siistit, valvotut ja turvalliset pysäköintihallimme, joissa asiakaspalvelun tuki on tarjolla viikon jokaisena päivänä kellon ympäri. Löydät kaikki pysäköintikohteemme täältä >

Kaikkea suunnittelua ohjaavat ympäristöarvomme ja kestävän kehityksen strategiamme.

Finnpark pysäköintikohteet

Löydä Finnparkin hallit ja niiden tiedot hinnoista palvelutarjontaan.

Sopimuspysäköinti

Finnparkilla on useita kohteita, joihin voit varata sopimuspysäköintipaikan pidempiaikaiseen käyttöön. Voimassa oleva pysäköintioikeus takaa sinulle aina paikan omasta sopimushallistasi.

Yritysasiakkaat

Uudet yrityssopimusasiakkaat tilaavat sopimuspaikat Moovy-yritystilin (business.moovy.fi) kautta. Moovy-yritystilillä hallinnoidaan yritysten pysäköintioikeuksia. Yritystilin kautta tehdyt sopimukset veloitetaan yritykseltä laskulla.

  1. Yrityksen yhteyshenkilö luo yritykselle yritystilin osoitteessa business.moovy.fi.
  2. Yhteyshenkilö tilaa halutun määrän pysäköintioikeuksia.
  3. Yhteyshenkilö jakaa pysäköintioikeudet työntekijöille.
  4. Työntekijä hyväksyy pysäköintioikeuden ja hallinnoi omia rekisteritunnuksiaan Moovy-sovelluksen kautta.

Tarkemmat ohjeet löydät Moovyn sivuilta.

Yksityisasiakkaat

Yksityishenkilöt tilaavat sopimuspysäköinnin Moovy-sovelluksen kautta. Veloitus tapahtuu maksukortilta.

Toimi näin:

  1. Lataa Moovy-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  2. Kirjaudu puhelinnumerolla ja täytä tietosi sovelluksen ohjeiden mukaan.
  3. Mene Moovy-sovelluksen Kauppa-osioon ja valitse oma kaupunkisi.
  4. Valitse saatavilla olevista kohteista sopimushallisi ja aktivoi sopimus. Pysäköintioikeus on heti voimassa.

Sopimus irtisanotaan Moovy-sovelluksesta: Pysäköintisopimukset & -luvat -kohta → valitse sopimus → Irtisano sopimus. Sopimus päättyy aina irtisanomispäivää seuraavan kalenterikuukauden loppuun.

Tarkemmat ohjeet löydät Moovyn sivuilta.

Tarjoamme sopimuspysäköintiä seuraavissa Finnparkin kohteissa: P-Asema, P-Frenckell, P-Hämeenpuisto, P-Hämppi, P-Kauppi, P-Koskenparkki, P-Noutoparkki, P-Näsinkulma, P-Pellavanparkki, P-Plevna, P-Tampere-talo, P-Tenniskatu, P-Tullintori sekä ulkoalueista Aseman kansi ja Portinvartijanparkki.

Mikäli kohteen sopimuspaikat eivät löydy Moovysta, olethan yhteydessä asiakaspalvelu@finnpark.fi.


Sähköauton lataus

Useissa Finnparkin kohteissa pystyt lataamaan sähkö- ja hybridiautoa, ja kehitämme verkostoa myös jatkuvasti. Latauspaikkojen tyypit ja operaattorit vaihtelevat hieman kohteittain, tästä listasta löydät perustiedot ja latausasemilla sekä operaattorien sivuilla on tarkemmat ohjeet lataamiseen.


Katupysäköinti Tampereella

Tampereen keskustassa on noin 4 000 lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettua paikkaa katujen varsilla sekä pysäköintialueilla. Paikat ovat maksullisia, ja niissä voi pysäköidä 1­–4 tuntia alueesta riippuen. Ydinkeskustan ulkopuolella on mahdollista pidempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintihallimme palvelevat hyvin pitkäaikaisen pysäköinnin tarvetta ydinkeskustassa.

Katso katupysäköinnin maksuvyöhykkeet Tampereen kaupungin sivuilta.

Tampereen kaupungin kadunvarsipaikkojen lisäksi käytössänne ovat seuraavat Finnparkin ulkoalueet:

Polttimon parkki
Portinvartijanparkki
Ratapihan parkki
Voimakadun parkki
Tullintorin kansi

Katupysäköinnin voi maksaa helpoiten Moovy-parkkisovelluksella.


Moovy-sovellus

Moovy on kotimainen helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka käy pysäköinnin maksamiseen kadunvarsipaikoilla ja pysäköintihalleissa. Moovy-sovelluksen lataaminen ei tuota pysyviä, juoksevia kuluja, vaan periaate on yksinkertainen: jos sovellusta ei käytä, siitä ei myöskään joudu maksamaan. Moovy käy jo kymmenien eri kaupunkien yli 200 pysäköintikohteessa sekä kadunvarsilla ympäri Suomen.

Moovy on digitaalinen pysäköintipalvelu, johon käyttäjä voi kirjautua helposti puhelimellaan: tarvitaan vain puhelinnumero, maksukortin tiedot ja auton rekisteritunnus.

Moovy-halleissa autoilijan tarvitsee vain ajaa sisään ja ulos, puomit nousevat automaattisesti, eikä pysäköinnin takia tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Kadunvarsilla autoilijan ei tarvitse etsiä maksuautomaattia tai parkkikolikoita. Pysäköinti aloitetaan ja lopetetaan helppokäyttöisen Moovy-sovelluksen avulla.

Maksut veloitetaan sovellukseen liitetyltä maksukortilta ja niitä voi seurata sovelluksessa. Tiedot pysäköinneistä saa puhelimen lisäksi halutessaan sähköpostiinsa. Moovyn palvelumaksu on 0,49 €/maksullinen pysäköinti. Palvelumaksujen maksukatto on kalenterikuukaudessa 4,90 €/käyttäjä/maksukortti.

Moovy-asiakaspalvelu auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa 24/7.

Lue lisää: moovy.fi

Lataa Moovy-sovellus

Kohteissamme käy ensisijaisena maksutapana Moovy-sovellus.

Lue lisää moovy.fi