/ Pysäköinti sujuvaksi osaksi vierailua Tampere-talossa

Pysäköinti sujuvaksi osaksi vierailua Tampere-talossa

Finnpark Oy ja Tampere-talo ovat sopineet yhteistyöstä Tampere-talon vierailijoiden pysäköintikokemuksen helpottamiseksi. Tampere-talon välittömässä läheisyydessä sijaitseva P-Tulli muuttuu Finnpark Tampere-taloksi 1. helmikuuta 2016. Nimen muutos ohjaa Tampere-talon asiakkaat luontevasti pysäköintitaloon. Muutos näkyy katukuvassa opastekylttien vaihtumisena.

Uudistuksen myötä myös muilta paikkakunnilta saapuvat vieraat löytävät parkkitaloon helpommin. Finnparkin kehittämä tapahtumapysäköinti ehkäisee ruuhkien syntymistä konserttien päätyttyä ja vieraiden lähtiessä, kun automaattikassalle ei tarvitse jonottaa. Tapahtumapysäköinnin valitseva asiakas voi suorittaa maksun jo saapuessaan pysäköintitaloon tai lunastaa pysäköinnin Tampere-talon lipunmyynnistä tai aulainfosta. Tapahtumapysäköintiin sisältyy automaattisesti muutama tunti lisäaikaa esimerkiksi ravintolaillallista varten. Lisäksi pysäköintilipun voi pian lunastaa verkosta konserttilipun oston yhteydessä ja myös näin välttyä kassalle jonottamiselta. Myös kokousasiakkaat voivat ostaa pysäköinnin päivälippuja Tampere-talosta.

Finnpark ja Tampere-talo syventävät tulevaisuudessa yhteistyötään edelleen kehittämällä uusia konsertti- ja konferenssivieraille suunnattuja pysäköintipalveluja.

Tampere-talon kävijävirta on kasvussa. Vuonna 2015 tehtiin kävijäennätys: talossa vieraili 355 000 päiväkävijää ja 307 948 tapahtumakävijää. Käynnissä oleva, toukokuussa 2017 valmistuvatoiminnallinen uudistushanke tuo Tampere-taloon muun muassa Muumimuseon ja uudenlaisiaravintolapalveluita, sekä uudistaa kokouspalveluita.

”Uudistuksen myötä talon palvelut muuttuvat ja monipuolistuvat. Tampere-taloon tullaan kaikilla kulkuvälineillä, kävellen, pyörillä, bussilla ja tulevaisuudessa ehkä myös raitiovaunulla, mutta hyvin usein myös autolla. Pysäköinnin kätevyys on osa vierailukokemusta ja teemmeparhaamme myös sen parantamiseksi”, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Tampere-talon läheisyydessä on yhteensä noin 1400 parkkipaikkaa.

Päiväparkkeeraus Finnpark Tampere-talossa jatkuu entisellään

P-Tulli on päivisin lähiyritysten työntekijöiden käytössä. ”Nimen muutos ei vaikuta talon toimintaan. Päivisin taloa käyttävät asiakkaat voivat jatkossakin pysäköidä laitoksessa normaalisti”, Finnparkin toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää toteaa.

Finnpark Tampere-talo sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 4. Talossa on 297 autopaikkaa ja se on auki kaikkina vuorokaudenaikoina.