/ Parkkisähköllä virtaa Finnparkin halleissa

Parkkisähköllä virtaa Finnparkin halleissa

Finnpark on solminut yhteistyösopimuksen helsinkiläisen Parkkisähkö Oy:n kanssa. Sähköautojen lataus tapahtuu jatkossa Parkkisähkön älytolppien kautta. Uudet tolpat on jo asennettu Frenckellin pysäköintitalon Keskustorin puoleiseen päätyyn. Vanhat latauspisteet poistetaan käytöstä syksyn aikana. Seuraavaksi Parkkisähkön latauspisteet tulevat P-Hämppiin ja myöhemmin muihinkin Finnparkin taloihin. 

Ottaessaan palvelun käyttöön autoilija saa aloituspaketin mukana tunnisteen, joka asennetaan latauskaapeliin. Tunnisteen avulla lataus kirjautuu oikealle asiakastilille missä tahansa Parkkisähkön toimittamassa älytolpassa. Palvelun hinta on 0,12€ per kWh. Autoilija hallitsee palveluaan mobiilaitteen kautta.

Näin aloitat palvelun käytön:

– Hanki aloituspakkaus pysäköintitalon latauspisteeltä, Finnparkin asiakaspalvelusta tai tilaa netistä http://www.parkkisahko.fi/aloita/

-Lataa Parkkisähkön sovellus puhelimellesi.

-Syötä käyttäjätietosi ja aloituspaketissa oleva koodisi palveluun.

-Liitä tunniste latausjohtoon ja kytke johto autoosi.

 Jatkossa lataat sähköautosi kaikissa Parkkisähkön latauspisteissä.

Lisätietoa Parkkisähkön palveluista puhelimitse 0400 528 166 tai verkossa info@parkkisahko.fi ,www.parkkisahko.fi