/ Finlaysonin alueen Polttimon parkki vielä pienellä käytöllä

Finlaysonin alueen Polttimon parkki vielä pienellä käytöllä

Finlaysonin alueen Polttimon parkki vielä pienellä käytöllä

Polttimonkadun ja Finlaysoninkadun kulmassa sijaitseva Polttimon parkki on muutettu sopimusalueesta kokonaan lyhytaikaisen pysäköinnin alueeksi. Polttimon parkissa on kolmisenkymmentä lyhytaikaista parkkipaikkaa. Paikat ovat vielä olleet pienellä käytöllä, alue mielletään edelleen sopimuskäyttöön.

Alueella on runsaasti pitkäaikaisia parkkipaikkoja käyttäviä vakituisia sopimuspysäköijiä. Sopimuspysäköijille on hoidettu Polttimon parkin muutoksen takia uusia paikkoja Plevnan pysäköintitalosta ja läheisiltä piha-alueilta.

Lyhyttä pysäköintiä on lisätty sen takia, että Finlaysonin alueelle on tullut uusia päivittäistavarakauppoja. Tämä on lisännyt tarvetta etenkin kadunvarren parkkipaikoille, joista voi piipahtaa helposti ja nopeasti asioimaan. Polttimon parkki toimii myös hyvänä pysäköintipaikkana Finlaysonin kirkon tapahtumissa kävijöille, kuten kesän hääjuhliin saapuville.

Polttimon parkki on maksullinen 24 tuntia vuorokaudessa. Pysäköinti maksaa 2,60 € / h. Pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella. Alueella on myös lipukeautomaatti, jossa maksutapana toimii korttimaksu.