/ Tampereella Moovy-käyttäjä parkkeeraa yhdellä Suomen edullisimmista sovelluksista

Tampereella Moovy-käyttäjä parkkeeraa yhdellä Suomen edullisimmista sovelluksista

Mutkattomuus on osa Moovya, aivan kuten tamperelaisuuttakin. Finnparkin kehittämällä sovelluksella voi pysäköidä Tampereella niin kadunvarteen kuin lukuisiin halleihinkin, ilman hukkuvia lippuja tai perehtymistä erilaisiin pysäköintiautomaatteihin.

Maksukatto erottaa Moovyn hinnaltaan edukseen muista ladattavista pysäköintisovelluksista. Kun kuukaudessa tulee kymmenen pysäköintikertaa täyteen, siitä eteenpäin käyttäjä maksaa vain pysäköinnistä eikä palvelumaksua peritä. Rekisterinumeron tunnistukseen perustuva sovellus mahdollistaa lisäksi maksamisen tarkalleen siitä ajasta, jonka auto on pysäköitynä.

Asiakaspalvelua 24/7 Satakunnankadulta jopa tampereeksi

Mikäli sovelluksen käyttöönotto mietityttää, voi Finnparkin asiakaspalvelupisteeseen Tampereen Satakunnankatu 23:ssa piipahtaa kysymään neuvoja. Siellä luvataan auttaa uuden sovelluksen kanssa, vaikka kädestä pitäen klo 8:30-16 välisenä aikana, joskus jopa tampereeksi. Valtakunnallisen Moovy-pysäköintisovelluksen kehittäminen lähtikin alun perin tamperelaisten tarpeesta ja koko kehitystyö on tehty täällä.

  • Mikäli uuden sovelluksen käyttöönotto yhtään mietityttää, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi piipahtaamaan toimistollamme. Haluamme varmistaa, ettei yhdenkään asiakkaan tarvitse jäädä epäröimään Moovyn käyttöönoton kanssa, kannustaa operatiivinen johtaja Tami Koivuniemi.

Asiakaspalvelu päivystää toki myös sähköpostin ja puhelimen päässä. Moovyn oma asiakaspalvelunumero vastaa 24/7.

Pysäköintisovellus on arjen sujuvoittaja

Moovy näyttää kartalla niin kadunvarren pysäköintivyöhykkeen taksat kuin läheiset parkkialueet ja hallit sekä niiden hinnat aukioloaikoineen. Omia pysäköintitietoja pääsee katsomaan suoraan sovelluksesta, joten yllätyksiä maksujen kanssa ei tule. Kaikki tämä helpottaa arjen suunnittelua, asiointia ja liikkumista työpaikan, koulujen ja harrastusten välimaastossa.

Moovy kattaa Tampereella kadunvarsien lisäksi jo lukuisia merkittäviä kohteita, mm. Hakametsän jäähallin parkkialue ja kesäisin myös Särkänniemi toimivat sovelluksella. Jatkossa uudet Moovy-kohteet päivitetään myös omalle verkkosivulleen.

Olipa kyse sitten tavallisen arjen palapelistä tai juhlavammasta hetkestä, automaattisesti rekisteritunnuksella avautuvat pysäköintihallin portit ilahduttavat joka kerta. Arki rullaa Tampereella varmasti mutkattomammin Moovyn ansiosta. Lataamaan pääsee tästä.