/ P-Noutoparkissa koronatestausta

P-Noutoparkissa koronatestausta

Muokattu 7.4. Huom. Mehiläisen koronatestaus on palannut 1.4.2021 alkaen takaisin P-Plevnan kattotasanteelle.

Mehiläinen järjestää koronavirustestejä Tampereella P-Noutoparkissa keskiviikosta 18. marraskuuta lähtien. Finnpark on näin omalta osaltaan mukana torjumassa COVID-19-pandemian leviämistä Suomessa.

Aiemmin testejä järjestettiin P-Plevnan kattotasanteella.

Uusi testausasema sijaitsee P-Noutoparkissa osoitteessa Ratapihankatu 39 C. Jalankulkijat pääsevät paikalle katuosoitteesta Itsenäisyydenkatu 2. Mehiläisellä on näytteiden ottoa varten 2-3 näytteenottopistettä Noutoparkin ulosajon puoleisella sivulla. Jalankulkijoille on oma näytteenottopisteensä.

Testiin tulijoille on P-Noutoparkissa tarpeelliset opasteet. Mehiläisen henkilökunta ohjaa tarvittaessa liikennettä, jos jonoja muodostuu.

Lipukeautomaatin ja muiden pysäköintilaitteiden hygieniaa hoidetaan tehostetusti. Turvallisin tapa hoitaa pysäköintimaksu niin Noutoparkissa kuin muissakin kohteissa on käyttää Moovy-sovellusta, näin vältytään laitteiden koskettamiselta.

P-Noutoparkin käyttö on 30 minuutin ajan ilmaista, joten testissä käyvien ei tarvitse maksaa pysäköintimaksua.

P-Noutoparkki on testauksen ohella normaalisti pysäköintikäytössä. Kaikkien tilassa liikkuvien on erityisen tärkeää noudattaa turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa.

Korona-drive-in-testiasema on avoinna arkisin klo 8-15 ja lauantaisin klo 10-16. Sunnuntaisin testiasema on suljettu yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.

Toimintaohjeet koronavirustestiin saapuville

Kun saavut testiin, toimi näin:

Koronavirustestiin tarvitaan aina lähete. Saat lähetteen mm. Mehiläisen Digiklinikan tai etälääkärin kautta. Voit tulla paikalle myös ilman lähetettä, jolloin hoitaja tekee sinulle paikan päällä testaustarpeen arvion ja tarvittaessa saat lähetteen testiin.

Testausasema toimii ilman ajanvarausta ja voit tulla näytteenottoon testauspisteen aukioloaikojen puitteissa.

Testausasemalle pääsee myös kävellen. Huomioithan turvallisuuden parkkitalossa liikkuessasi.

Mikäli haluat tulla näytteenottoon ajanvarauksella, tulee sinun varata laboratorioaika hengitysinfektiopoliklinikaltamme asiakaspalvelun kautta numerosta 010 414 1848 (0,0835 € / puhelu + 0,1669 € / min).

Lue lisää ohjeita Mehiläisen sivuilta. www.mehilainen.fi/toimipisteet/mehilainen-tampere-finlayson