/ Uusi Finnpark Kauppi tuo Kauppiin lisää pysäköintipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä

Uusi Finnpark Kauppi tuo Kauppiin lisää pysäköintipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä

Kaupin puistokorttelissa Tampereella aukeaa ensi vuoden alussa uusi pysäköintilaitos Finnpark Kauppi. Alueelle on rakennettu viisi uutta kerrostaloa, ja lähistöllä sijaitsevat muun muassa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays, potilashotelli Norlandia, Tampereen yliopiston Kaupin kampus, Kauppi Sports Center ja Kaupin keilahalli.

Kaupin alueen pysäköintihaasteista on uutisoitu tämän syksyn aikana. Pysäköinti Kaupissa on kaikille helpompaa tammikuun 18. päivä avautuvan uuden viisikerroksisen pysäköintilaitoksen myötä. Sähköauton omistajille Finnpark Kauppi tuo alueelle uusia latauspaikkoja: hallissa on 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Uusille sopimuspysäköijille tammikuu on ilmainen ja helmikuun pysäköinti -50 %.

Uusi pysäköintihalli otetaan Finnparkilla käyttöön tyytyväisin mielin.

”Pysäköintilaitos tulee todelliseen tarpeeseen. Kaupin alueella on ollut jo pitkään haasteita löytää pysäköintipaikkaa esimerkiksi Kauppi Sports centeriin tultaessa. Sijainniltaan Finnpark Kauppi palvelee myös alueen monia muita käyttäjäryhmiä, kuten Taysin alueen työntekijöitä ja vierailijoita”, markkinointipäällikkö Satu Uotila sanoo.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7-periaatteella. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Pysäköintiruutuja on yhteensä 421 kappaletta. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

Hygieenistä pysäköintiä

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu joko Moovy-sovelluksella tai maksukortilla. Muiden uusien tai uudistettujen parkkihallien lailla käteinen raha ei enää ole käytössä.

COVID-19-pandemian mukainen hygienia ja turvallisuus korostuvat myös Finnpark Kaupissa, kun tartuntapintojen koskettamisen voi halutessaan välttää kokonaan. Pysäköintihallin puomit nousevat automaattisesti sekä sisään että ulos ajaessa. Maksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta. Moovy-sovelluksen käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa sisään, pysäköidä ruutuun ja ajaa ulos.

Finnpark Kaupissa on lisäksi kaksi maksupistettä, joissa voi halutessaan maksaa pysäköinnin päätteeksi myös pankki- tai luottokortilla.

Pysäköinnin normaalit hinnat:

Klo 8-22                     2,00 € / h

Klo 22-8                     0,50 € / h

Vuorokausi                15,00 €

Avajaistarjouksena pysäköit helmikuun 2021 loppuun P-Kaupissa -50% alennuksella eli päivällä 1€/tunti!

Lue lisää Moovy-sovelluksen ominaisuuksista sekä halli- että kadunvarsipysäköinnissä! https://moovy.fi/tuki/

Hyödynnä sopimuspysäköinnin avajaistarjous, koko tammikuu ilmaiseksi, helmikuu puoleen hintaan!

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat myös Moovy-yritystilistä. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

Avajaistarjouksena tammikuun sopimuspysäköinnin saa veloituksetta ja helmikuun sopimuspysäköinnin 50 %:n alennuksella. Sopimuspaikan voi varata jo nyt, maksu menee vasta helmikuusta.

Pysäköintipaikat ovat merkitsemättömiä. Yksi pysäköintioikeus oikeuttaa pysäköimään yhdellä merkitsemättömällä pysäköintipaikalla.

Sopimuspaikan normaali hinta on 100 € / kk sis. alv 24 %.

Sähkön syötöllä varustetut pysäköintipaikat:

  • Pysäköintitalossa on 22 kpl sähköllä varustettua pysäköintipaikkaa.
  • Sähkön syötöllä varatulla paikalla voi ladata sähköautoa tai lämmittää auton moottoria. Latauspisteiden operaattorina toimii Parkkisähkö Oy ja lataaminen onnistuu Parkkisähkö-mobiilisovelluksella.
  • Sähkön käyttömaksu perustuu kulutukseen.
  • Sähkön syötöllä varustetut paikat ovat merkitsemättömiä.
  • Maksuttoman aloituspaketin voi tilata osoitteesta: https://www.parkkisahko.fi/

Lisätietoja:
Finnpark Oy
Operatiivinen johtaja
Tami Koivuniemi
P. 040-832 8323
tami.koivuniemi@finnpark.fi