/ Haemme myyntipäällikköä PK-seudulle

Haemme myyntipäällikköä PK-seudulle

Haluatko työskennellä voimakkaasti kasvavassa pysäköintialan edelläkävijäyrityksessä? Finnparkilla pääset myymään pysäköinnin ratkaisuja ja palveluita, jotka perustuvat alan markkinat uudelleen määritelleeseen digitaaliseen palvelualustaamme Moovyyn.

Etsimme tavoitteellista ja itseohjautuvaa myyntipäällikköä osaksi kasvavaa ja kehittyvää organisaatiotamme pääkaupunkiseudulla. Teet aktiivista ja pitkäjänteistä uusasiakashankitaa tarjoten asiakkaillesi markkinoilla kirkkaasti asiakashyödyillään erottuvat ratkaisut ja palvelut pysäköintiin liittyen. Asiakkaidemme pysäköintikohteita ovat mm. kauppakeskukset, business-parkit, suurien yritysten toimipisteet sekä julkiset pysäköintialueet ja -hallit. Asiantuntemuksemme ja markkinoiden edistyksellisimmän digitaalisen pysäköintipalvelun, Moovyn, avulla toteutamme asiakkaan tarpeeseen soveltuvat pysäköintiratkaisut, tarvittaessa aina pysäköintikohteen kokonaishallintaan asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lähtökohtaisesti soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta uusasiakashankintaan keskittyneestä ratkaisumyynnistä. Kokemus esimerkiksi kiinteistöomistajille suunnattujen palveluiden myynnistä auttaa sinua keskusteluissa asiakkaiden kanssa. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Kykenet tehokkaasti ja järjestelmällisesti edistämään useitakin yhteistyöneuvotteluja samanaikaisesti, hyödyntäen vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitojasi, sekä suomen että englannin kielellä. Työskentelet sujuvassa yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien ja asiakasorganisaatioiden päätöksentekijöiden kanssa. Positiivisuus, avoimuus ja asiakaskeskeinen työskentelytapa kuvastaa henkilöstöämme ja toivomme myös sinun kokevan nämä asiat tärkeiksi.

Onnistumisesi varmistamiseksi huolehdimme siitä, että meillä on tulevaisuudessakin markkinoiden edistyksellisimmät digitaaliset pysäköintiratkaisut ja pysäköinnin operointipalveluiden tuottamiseen hioutunut organisaatio. Tehtävässäsi saat sekä vastuuta että vapautta täyttää tavoitteet. Lisäksi käytössäsi on toimivat työkalut. Muu myyntitiimi ja esimiehesi sijaitsevat Tampereella, sinun työpisteesi sijaitessa Helsingin Pasilassa muun pääkaupunkiseudun alueorganisaation tavoin. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.5.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16032.