/ P-Tullintori: lipukkeeton pysäköinti ja uusi ajoväylä käyttöön

P-Tullintori: lipukkeeton pysäköinti ja uusi ajoväylä käyttöön

Tampereen P-Tullintorin ja P-Noutoparkin pysäköintilaitokset siirtyvät lipukkeettomaan aikaan 10. toukokuuta. Käteinen raha poistuu maksuvaihtoehdoista, ja pysäköinnin maksuvälineinä käyvät Moovy-sovellus ja maksukortit. P-Tullintori toimii kauppakeskus Tullintorin ja P-Noutoparkki Tampereen rautatieaseman yhteydessä.

P-Tullintorilla on lisäksi tiedossa muutoksia ajojärjestelyihin. Kesäkuun aikana valmistuu uusi ajoväylä, jolloin Ratapihankadulta P-Hämpin ja P-Noutoparkin sisäänajosta pääsee ajamaan myös P-Tullintorin alatasolle. Vasemmalle kääntymällä pääsee P-Hämppiin ja oikealle ryhmittymällä P-Tullintoriin ja P-Noutoparkkiin. Uusi tunneli on kaksisuuntainen, joten P-Tullintorin alatasolta pääsee jatkossa myös ulos Ratapihankadulle.

Moovylla pysäköinti helppoa, nopeaa ja hygieenistä

Moovy kannattaa ladata puhelimeen jo etukäteen: sovellus tarvitsee ainoastaan autoilijan puhelinnumeron, maksukortin tiedot ja auton rekisteritunnuksen. Sen jälkeen Moovy-autoilija voi yksinkertaisesti ajaa halliin sisään, pysäköidä ja ajaa hallista ulos ilman mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Järjestelmä tunnistaa pysäköijän ja veloittaa pysäköintimaksun jälkikäteen annetulta maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Moovya käyttämällä pysäköinti ei ole ainoastaan helppoa ja nopeaa, se on myös hygieenistä. Mihinkään laitteisiin tai maksuautomaatteihin ei tarvitse turhaan koskea. Kun pysäköinti ja sen kesto rekisteröidään automaattisella kameratunnistuksella ja pysäköintimaksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta, koko pysäköinti sujuu ilman turhia kontakteja.

P-Tullintori ja P-Noutoparkki

P-Tullintorin olemassa olevat sisäänajot ovat Åkerlundinkadulla ja Pinninkadulla. Kesäkuusta lähtien sisäänajo on mahdollista myös Ratapihankadulta. Hallissa on 530 autopaikkaa.

P-Tullintori, pysäköintihinnat:

(hinnat sis. alv)

Klo 08-22 0-3 tuntia   3,00 €/h
Seuraavat tunnit2,00 €/h
Klo 22-080,50 €/h
Vuorokausi21,00 €/h
Sopimuspysäköinti  24/7208 €/kk
Yö- ja viikonloppu (ma-pe 16-09, la-su 24 h) 67 €/kk

P-Noutoparkin sisäänajon katuosoite on Ratapihankatu 39 C. P-Noutoparkissa on 62 autopaikkaa. Noutoparkki on varustettu 50 sähköautojen lataustolpalla. Noutoparkista on suora yhteys Matkakeskustunneliin sekä rautatieasemalle ja asemalaitureille.

P-Noutoparkki, pysäköintihinnat:

(hinnat sis. alv)

0 – 30 min0 €
24/73,60 €/h
Vuorokausi35,00 €
Sopimuspysäköinti  24/7243,37 €/kk

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.