/ Tampereen Kaupissa riittää parkkitilaa

Tampereen Kaupissa riittää parkkitilaa

Kaupin puistokorttelissa Tampereella avattiin vuoden alussa pysäköintilaitos, jonka nimeksi tuli Finnpark Kauppi. Pysäköintihalli sopii sijainniltaan mainiosti palvelemaan yhtä hyvin paikallisia Kaupin asukkaita kuin alueen lukuisten liikuntapalvelujen käyttäjiä tai Litukan siirtolapuutarhan viljelijöitä.

Tampereen mediassa on ollut puhetta pysäköintipaikkojen puutteesta. Finnpark Kaupin uutuudenkarhea yli 400 pysäköintiruudun parkkihalli vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen. Pysäköintihalli sijaitsee aivan Kauppi Sports Centerin, Kaupin urheilupuiston ja muiden alueen palvelujen läheisyydessä.

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Pysäköintilaitoksessa on lisäksi kaksi maksupistettä, joissa voi halutessaan maksaa pankki- tai luottokortilla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Ajankohtaista Tampereen Kaupissa

Manse PP:n pesisjoukkueet pelaavat jo toukokuussa Kaupin urheilupuistossa harjoitusotteluja. Kesäkuun 1. päivänä käyntiin pyörähtää miesten Superpesis-kausi (Manse PP – Hyvinkään Tahko). Viikko siitä eteenpäin 8.6. sama ottelupari avaa naisten Superpesiksen Tampereella. Lue lisää otteluohjelmasta!

Litukan siirtolapuutarha-alue herää taas uuteen kesään, ja kun juuri koeliikennöintinsä aloittanut Tampereen Ratikka alkaa varsinaisen liikennöintinsä elokuussa, Kaupin kampuksen pysäkki tuo alueelle lisäelämää. Kaupissa sijaitsevat lisäksi Tampereen yliopistollinen sairaala Tays, potilashotelli Norlandia, Tampereen yliopiston Kaupin kampus ja Kaupin keilahalli.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7-periaatteella. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Pysäköintiruutuja on yhteensä 421 kappaletta. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

Finnpark Kaupissa on sähköauton omistajille 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Finnpark Kauppi, pysäköintihinnat

Klo 8-222,00 € / h
Klo 22-80,50 € / h
Vuorokausi15,00 €

Finnpark Kaupissa mahdollisuus myös sopimuspysäköintiin

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat myös Moovy-yritystilistä. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

Sopimuspaikan hinta on 100 € / kk sis. alv 24 %.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Lue lisää Finnpark Kaupista. https://moovy.fi/moovy-kohteet/p-kauppi/