/ Haemme ohjelmistokehittäjää

Haemme ohjelmistokehittäjää

Pysäköintiin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen kehittäminen ovat ydinliiketoimintaamme. Sujuvat pysäköintiratkaisut helpottavat autoilijoiden arkea, mutta parantavat myös kaupunkiympäristöjen toimivuutta ja edistävät palvelujen saavutettavuutta. Kehittämämme Moovy-palvelu helpottaa sekä autoilijan pysäköintiä että pysäköintihallin operointia. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu liikkumista helpottavan mobiilisovelluksen lisäksi laaja valikoima erilaisia pysäköintiin liittyviä palveluja. Moovy-palvelulla on nyt kova kysyntä ja sitä kehitetään edelleen asiakasodotukset huomioiden.

Finnparkin liiketoimintaan kuuluu pysäköinnin lisäksi kiinteistökehitys. Kaikkea suunnittelua ohjaavat ympäristöarvomme ja kestävän kehityksen strategiamme.

Haluatko olla mukanamme luomassa edelleen uutta ja innovatiivista?

Haemme nyt

Ohjelmistokehittäjää

vahvalla backend osaamisprofiililla.

Finnpark on organisaationa kokonaisvaltainen toimija, missä kehittäjänä pääset näkemään työsi tulokset alun suunnittelusta käytännön toteutukseen ja asiakaskäyttöön asti. Tuotekehitystiimimme toimii pitkäjänteisellä pohjalla, tuotteellamme on edelleen suurta uutuusarvoa ja palvelumme nauttii asiakkaidemme arvostuksesta.

Tehtävässä pääset aidosti kehittämään itseäsi ja osaamistasi alansa johtavan toimijan parissa. Tarjoamme työntekijöillemme ketterän organisaation mukanaan tuomat kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja meillä työsuhteet ovat pitkiä.

Tehtävässä onnistumistasi tukee, jos sinulla on:

  • Tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen opintotaustaa
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta Java, AWS, SQL ja Linux-ympäristöistä
  • Suomen ja englannin kielen sujuva taito

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308 tai johanna.ahola@eezy.fi. Jätä hakemuksesi osoitteessa eezypersonnel.fi 14.6.2021 mennessä ja tule osaksi onnistumisen tarinaamme!