/ Pellavanparkki jättää lipukkeet historiaan

Pellavanparkki jättää lipukkeet historiaan

Tampereen P-Pellavanparkin pysäköintihalli siirtyy uuteen aikakauteen kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Lipukkeet ja käteinen raha poistuvat käytöstä, ja pysäköinnin voi jatkossa maksaa Moovy-sovelluksella ja maksukorteilla. P-Pellavanparkki on puomillinen pysäköintilaitos, joka sijaitsee Tampellan kaupunginosassa.

Lyhyen matkan päässä Pellavanparkin pysäköintitalosta sijaitsevat Museokeskus Vapriikki, Tampereen Komediateatteri ja Pohjola sairaala. Alueella on paljon ravintoloita ja kahviloita, ja lähistöllä on ulkoilijoita kiinnostavat Näsijärven ranta ja Ranta-Tampella.

P-Pellavanparkissa on 369 autopaikkaa kolmessa kerroksessa.

Pysäköintihalliin palatessa autoilijalta pyydetään turvallisuuden takaamiseksi ovikoodi, jonka Moovy-sovelluksen käyttäjät saavat sisäänajon yhteydessä puhelimeensa. Maksukortilla maksavat autoilijat soittavat Tampellan Esplanadin tai Pellavantorin jalankulkuovilta asiakaspalveluun, jonka puhelinnumero näkyy ovessa.

Pysäköi turvallisesti ja helposti Moovylla

Moovy kannattaa ladata puhelimeen jo etukäteen. Se sujuu nopeasti: sovellus tarvitsee ainoastaan autoilijan puhelinnumeron, maksukortin tiedot ja auton rekisteritunnuksen.

Moovy-autoilija yksinkertaisesti ajaa halliin sisään, pysäköi ja ajaa hallista ulos ilman muita toimenpiteitä. Järjestelmä tunnistaa auton ja veloittaa pysäköintimaksun jälkikäteen kortilta.

Moovyn käyttö on myös hygieenistä. Kun pysäköinti ja sen kesto rekisteröidään kameratunnistuksella ja pysäköintimaksu veloitetaan jälkikäteen maksukortilta, laitteiden tai automaattien pintoihin ei tarvitse lainkaan koskea.

P-Pellavanparkki, osoite ja hinnat

Osoite: Verstaankatu 2

Hinnasto (hinnat sis. alv)

0-2 tuntia1,00 €/h
Seuraavat tunnit0,50 €/h
Vuorokausi13,00 €
Sopimuspysäköinti 
170 €/kk24/7
Yö- ja viikonloppu (ma-pe 16-09, la-su 24 h)67 €/kk