/ Asiakaspalvelun huippuosaajaa

Asiakaspalvelun huippuosaajaa

Etsimme asiakaspalvelun huippuosaajaa kasvavaan Finnpark-perheeseen. Moovy-innostus kasvaa Suomessa, joten tarvitsemme asiakaspalveluun vahvistusta. Oletko sinä etsimämme reipas ja palveluhenkinen osaaja?

Tehtävän kuvaus

Työssäsi ratkot palveluhenkisesti eteen tulevia asiakkaiden ongelmia, neuvot, opastat ja kuuntelet. Palvelet heitä luontevasti niin puhelimitse, sähköpostitse kuin digitaalistenkin kanavien kautta. Käytät sujuvasti tietokonetta, opit uudet järjestelmät ja toimintatavat nopeasti. Teet töitä vuoroissa yhdessä kymmenhenkisen asiakaspalvelutiimin kanssa. Työ on siistiä ja mukavaa sisätyötä.

Toivomme sinulta

Olet asiakaslähtöinen tekijä, joka omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Sinulla on aiempaa näyttöä sujuvasta asiakaspalvelusta. Olet työhön tarttuva tiimipelaaja, etkä pelkää ottaa itsenäistä roolia tarvittaessa. Työn onnistunut hoitaminen vaatii hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Englannin ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat varman ja vastuullisen työnantajan tarjoamat edut. Meillä on toimivat tilat Tampereen keskustassa. Olemme oman alamme edelläkävijä ja meiltä saa markkinoiden parhaat palvelut. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä.

Tiimi – Meillä on mukava porukka, työmme teemme ilon kautta, rennolla ilmapiirillä.

Vastuullinen työnantaja – Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, tarjoamme kattavan vakuutuksen, ja työterveyden sekä lounasedun.

Yhteisöllisyyttä – Teemme yhdessä asioita, tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja yhteistä vapaa-ajan tekemistä.

Parhaalta paikalta – Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Katso esittelymme videolta: https://www.youtube.com/watch?v=k8annqGHQmc&feature=youtu.be

Haluatko tietää meistä lisää? Laita meille hakemus heti tai viimeistään 25.8.2021. Kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mistä olet kiinnostunut. Miksi olisit meille sopiva hyvä tyyppi? Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voit jättää osoitteessa:

www.eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Johanna on tavoitettavissa 11.8. lähtien, parhaiten arkisin klo 14-15 välisenä aikana.