/ Tampereen P-Näsinkulma uudistuu: käteispysäköinti ja puomit pois käytöstä

Tampereen P-Näsinkulma uudistuu: käteispysäköinti ja puomit pois käytöstä

Tampereen P-Näsinkulman pysäköintihallissa on tulossa uudistuksia maksamisessa sekä sisään- ja ulosajossa. Alkaen maanantaista 27. syyskuuta P-Näsinkulma muuttuu täysin puomittomaksi ja lipukkeettomaksi.

P-Näsinkulmassa ei enää käytetä lipukkeita eikä käteistä pysäköinnin maksamiseen. Jatkossa maksuvälineinä toimivat Moovy-pysäköintisovellus ja maksukortit. Pysäköinnin voi myös maksaa jälkikäteen 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä netissä osoitteessa moovy.fi/maksa.

Puomien poistuminen yksinkertaistaa autoilijan pysäköintikokemusta, kun halliin voi ajaa sisään, pysäköidä haluamaansa ruutuun ja ajaa ulos ilman, että täytyy pysähdellä puomien kohdalla. Moovyn käyttäjillä maksaminenkin tapahtuu sovelluksessa ilman eri toimenpiteitä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

P-Näsinkulma edustaa suomalaisen pysäköinnin historiaa

Ympäri vuorokauden auki olevassa P-Näsinkulmassa on yhteensä 591 autopaikkaa. Sähköauton latauspisteitä on kuusi.

P-Näsinkulma sijaitsee katuosoitteessa Näsilinnankatu 13, Satakunnankadun ja Näsilinnankadun kulmassa. Takavuosikymmeninä kulmarakennus oli Anttilan tavaratalo, joten myös pysäköintihalli tunnettiin P-Anttila-nimellä. Halli perustettiin vuonna 1974 P-Keskusta-nimellä, ja se oli Suomen ensimmäinen pysäköintiliikerakennus.

P-Näsinkulma sijaitsee nykyään samassa rakennuksessa Kuninkaankulman liikekeskuksen kanssa. Pysäköintitalosta on hissiyhteys liikekeskukseen, jossa sijaitsevat muun muassa Fimlabin laboratorio, Alko, apteekki sekä K-Supermarket Kuninkaankulma. Lähellä on Finlaysonin alue sekä Tallipiha.

Moovyn asiakaspalvelu nyt Kuninkaankulman kauppakeskuksessa

Myös Finnparkin ja Moovyn asiakaspalvelu on muuttanut Näsilinnankadulta korttelin toiselle puolelle Kuninkaankulman kauppakeskuksen katutasoon. Asiakaspalvelu aukeaa 4. lokakuuta maanantaina ja on avoinna ma-pe klo 8:30-16.

Moovy on pysäköintisovellus, jonka myötä autoilijan ei tarvitse kuin ajaa pysäköintihalliin, pysäköidä haluamaansa ruutuun ja ajaa lopulta ulos. Pysäköinnin hallinnointi toimii rekisteritunnuksien kameratunnistuksen perusteella. Moovy-sovelluksen käyttäjille pysäköinnin maksaminen hoituu sovelluksen kautta ilman muita toimenpiteitä.

Korona-aikana Moovy on nopeuden ja helppouden lisäksi myös turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto. Moovy-käyttäjä välttyy koskemasta pysäköintilaitteisiin tai maksuautomaatteihin.

P-Näsinkulma, pysäköintimaksut:

(hinnat sis. alv)

Klo 08-22
0-3 tuntia3,00 €/h
Seuraavat tunnit 2,00 €/h
Klo 22-08 0,50 €/h
Vuorokausi21,00 €
Sopimuspysäköinti
24/7180 €/kk
Yö- ja viikonloppu (ma-pe 16-09, la-su 24 h)67 €/kk

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.