/ Automaattisesti tulostuvat lipukkeet poistuvat osittain Tampereen katupysäköinnissä

Automaattisesti tulostuvat lipukkeet poistuvat osittain Tampereen katupysäköinnissä

Paperinen pysäköintilipuke ei enää jatkossa tulostu automaattisesti Tampereen katupysäköinnin kosketusnäytöllä varustetuissa pysäköintiautomaateissa. Lipukkeen saa halutessaan edelleen tulostettua itselleen erillisellä painikkeella.

Muutos koskee noin 70:ää Citea Touch -merkkistä mittaria. Automaattien muutostyöt alkavat tällä viikolla. Urakka aloitetaan Tampereen länsipuolen kolmosvyöhykkeeltä (Satamakatu, Koulukatu, Papinkatu jne.).

Automaattisesti tulostuvat lipukkeet poistuvat käytöstä, koska ne eivät enää ole välttämättömiä pysäköinnin toiminnan ja valvonnan kannalta. Autoilija syöttää rekisteritunnuksensa laitteeseen ennen pysäköinnin aloittamista, mikä riittää pysäköinnin valvonnassa auton tunnistamiseen.

Itse maksutapahtuma toimii samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Maksusuorituksen jälkeen laite kysyy, haluaako asiakas tulostaa lipukkeen. Painamalla ”Kyllä” pysäköijä voi yhä tulostaa itselleen paperisen lipukkeen. Jos pysäköijä painaa ”Ei” tai ei paina kumpaakaan vaihtoehtoa, lipuketta ei tulosteta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.