/ Palveluneuvoja yrityspalvelutiimiin

Palveluneuvoja yrityspalvelutiimiin

Etsimme palveluneuvojaa Finnparkin yrityspalvelutiimiin. Moovy-innostus kasvaa Suomessa, joten tarvitsemme vahvaa osaamista yritysasiakkaidemme hoitoon. Oletko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen osaaja?

Yrityspalvelutiimi

Tiimi vastaa B2B -asiakkaidemme Moovy -projektien toteutuksesta osana projektitiimiä, palveluiden kehittämisestä, asiakaspalvelusta ja myynnistä. Autamme sekä sisäisiä, että ulkoisia asiakkaitamme palveluun liittyvissä teknisissä kysymyksissä, koulutamme avainhenkilöitä Moovyn toimintaan sekä osallistumme myös Moovyn palvelukehitykseen. 

Tehtävän kuvaus

Työssäsi palveluneuvojana toimit Moovyn asiantuntijana. Ratkot itsenäisesti eteen tulevia asiakkaiden ongelmia, teet kehitysehdotuksia saamasi palautteen perusteella ja pidät aktiivisesti yhteyttä avainasiakkuuksiimme. Koulutat ja vastaat palvelun kehittämisestä sekä tuotteiden ja lisäpalveluiden myynnistä suurimmille asiakkaillemme. 

Toivomme sinulta

Olet asiakaslähtöinen tekijä, jolla on kyky ratkoa eteen tulevia ongelmia sekä kykenet hallitsemaan isoja asiakokonaisuuksia. Sinulla on aiempaa näyttöä sujuvasta asiakaspalvelusta tai myynnin tehtävistä. Olet työhön tarttuva tiimipelaaja, etkä pelkää ottaa itsenäistä roolia tarvittaessa. Työn onnistunut hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Englannin kielen taidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat vastuullisen työnantajan tarjoamat edut. Meillä on uudet, toimivat tilat Tampereen keskustassa. Olemme oman alamme edelläkävijä ja meiltä saa markkinoiden parhaat palvelut. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä. 

Tiimi – Meillä on mukava porukka, työmme teemme ilon kautta, rennolla ilmapiirillä.
Vastuullinen työnantaja – Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, tarjoamme kattavan vakuutuksen, ja työterveyden sekä lounasedun.
Yhteisöllisyyttä – Teemme yhdessä asioita, tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja yhteistä vapaa-ajan tekemistä.
Parhaalta paikalta – Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Haluatko tietää meistä lisää? Laita meille hakemus heti tai viimeistään 29.11.2021 Kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mistä olet kiinnostunut. Miksi olisit meille sopiva hyvä tyyppi? Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voit jättää osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/palveluneuvoja/8rYABm

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308