P-Hämpissä suoritetaan valaisinhuolto viikolla 23 ja ajorampit joudutaan sulkemaan vuorotellen. Tullinramppi (Ratapihankatu) on suljettuna ma 5.6. – ti 6.6. ja Ronganramppi (Pellavatehtaankatu) ke 7.6. – to 8.6. Pahoittelemme häiriötä!

/ Taysin alueella uusi halpa pysäköintialue, maksuvälineenä Moovy

Taysin alueella uusi halpa pysäköintialue, maksuvälineenä Moovy

Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin lähellä on nyt avoinna uusi edullinen pysäköintialue. Taysin pysäköinti on mahdollista myös Arvonparkki-nimisellä alueella.

Arvonparkki tarjoaa Taysin alueen halvimman tuntihinnan pysäköinnille. Pysäköinnin hinta 1,50 € / h pätee läpi vuorokauden ja vuoden 24/7.

Kaikkiaan 45 parkkipaikkaa sisältävä uusi Arvonparkin alue Taysissa sijaitsee lääketieteen laitoksen vieressä ja vajaan kilometrin päässä keskussairaalan pääsisäänkäynnistä. Puomiton ulkopysäköintialue löytyy Arvo Ylpön kadun eteläpäästä, läheltä liikenneympyrää, jossa kohtaavat Arvo Ylpön katu, Lääkärintie, Lääkärinkatu ja Lääkärikallionkatu.

Maksutapana Arvonparkissa toimii ainoastaan Moovy-pysäköintisovellus. Moovy on helppokäyttöinen ja nopea pysäköintisovellus, joka on korona-aikaan hygieeninen ja turvallinen vaihtoehto: kun pysäköinti hoituu puhelimen välityksellä, ei tarvitse turhaan kosketella maksuautomaatteja ja muita laitteita.

Katso tästä muut alueen pysäköintimahdollisuudet:

Taysin alue https://moovy.fi/kohteet/tays-alue-tampere/info

P-Kauppi https://moovy.fi/kohteet/p-kauppi-tampere/info

Arvonparkki, hinnasto (hinnat sis. alv)

24 h1,5 € / h

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin  tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.