/ Avoimet kesätyöpaikat 2022

Avoimet kesätyöpaikat 2022

Haku Finnparkin kesätyöpaikkoihin on nyt auki. Etsimme kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun, kiinteistöhuoltoon ja taloushallintoon. Lue tarkemmin työtehtävistä alta. Kaikki kesätyöpaikat ovat yli 18-vuotiaille.

Kesätyöntekijä, asiakaspalvelu

Tehtäviisi kuuluu

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse. Palvelet heitä luontevasti puhelimitse niin suomen kuin englannin kielellä. Ratkot asiakkaiden pulmia ja opastat heitä palveluhenkisellä asenteella. Teet töitä vuoroissa yhdessä asiakaspalvelun tiimin kanssa. Työ sijoittuu 1.6. – 19.8. väliselle ajalle. Myös lyhyempiä jaksoja on mahdollista tehdä.

Toivomme sinulta

Olet asiakaslähtöinen tekijä, joka omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Työkokemuksen asiakaspalvelusta katsomme eduksi. Olet reipas työhön tarttuva tekijä. Työn onnistunut hoitaminen vaatii hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Käytät sujuvasti tietokonetta, opit uudet järjestelmät ja toimintatavat nopeasti.

Tarjoamme sinulle

Saat hyvää työkokemusta asiakaspalvelutilanteista puhelimitse. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Meillä on toimivat tilat Tampereen keskustassa. Olemme oman alamme edelläkävijä ja meiltä saa markkinoiden parhaat palvelut. Jos sovellut asiakasneuvojan työhön hyvin, sinulla on mahdollista jatkaa meillä tuuraajana pidemmän aikaa.

Jätä hakemus 20.2.22. mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1333c717

Kesätyöntekijä, kiinteistöhuolto

Tehtäväkenttään kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoitajan tehtävät. Toivomme, että pystyisit työskentelemään 2.5.-31.8, kuitenkin vähintään 1.6.–31.7.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Yli 20 vuoden ikä ja ajokortti ovat välttämättömiä. Aikaisempi työkokemus taloteknisissä kiinteistönhuoltotehtävissä katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on hyvät ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaidot.

Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat varman ja vastuullisen työnantajan tarjoamat edut. Meillä on nykyaikaiset tilat hyvällä paikalla Tampereen keskustassa.

Jätä hakemus 20.2.22. mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?adeb9c4c

Kesätyöntekijä, taloushallinto

Tehtäviisi kuuluu

Tehtäväkenttään kuuluvat monipuoliset taloushallinnon ja laskenta-alustan tehtävät, kuten osto- ja myyntireskontran hoito, ostolaskujen käsittely, laskutus, perintä, perustietojen hallinta sekä avustaminen raportoinnissa ja kustannuslaskennassa. Työsuhteen kesto on sovittavissa alkaen 16.5. – 31.5. ja päättyen 6.–12.8.2022. Mikäli sinulle sopii aloittaa jo 1.3. alkaen osa- tai koko aikaisesti, keskustellaan toki tarkemmin ja sovitaan yhdessä paras ratkaisu.

Tarjoamme sinulle

Pääset näkemään taloushallinnon toiminnan kokonaisuuden sekä tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen liiketoimintamme ansiosta sinulla on mahdollisuus tutustua taloushallinnon ratkaisuihin erityyppisissä liiketoimintamalleissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opiskeluissasi jo pidemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus taloushallinnosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Osaat käyttää ja hyödyntää tietotekniikkaa ja olet kiinnostunut sekä järjestelmistä että tiimityöskentelystä ihmisten parissa. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Jätä hakemus 20.2.22. mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?075b4506