/ Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiin

Haemme laskutusasiantuntijaa taloushallinnon tiimiin

Finnpark on työnantajana arvostettu, meillä kehitetään aktiivisesti henkilöstön osaamista ja meillä on hyvä porukka, mistä kertovat mm. pitkät työsuhteet. Taloushallinnon tiimimme koostuu yhteensä neljästä, oman vastuualueensa asiantuntijasta ja tiimin esihenkilönä toimii talousjohtaja. Modernit työtilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Tampereen keskustassa.

Olisitko sinä meidän seuraava laskutusasiantuntija?

Tehtävän kuvaus ja mitä toivomme sinulta

Etsimämme henkilö voi olla taustaltaan taloushallinnon peruskoulutuksella varustettu kokenut osaaja tai vasta valmistunut taloushallinnon tradenomi, joka on halukas oppimaan uutta. Toivomme hakijalta kirjanpidon perusosaamista sekä hyvässä suhteessa halua oppia uutta sekä kykyä kommunikoida luontevasti eri tiimien kanssa.

Laskutusasiantuntijan tehtävänkuvaan Finnparkilla kuuluu mm:

  • Vuokra- ja sopimuslaskutuksen hoitaminen
  • Vuokrien indeksikorotuksista vastaaminen
  • Ostolaskujen kohdistaminen tilauksiin ja tarvittavat kirjaukset
  • Laskutuskanavan ulkopuolelta tulevien ostolaskujen vienti järjestelmään
  • Laskutusasioihin liittyviin puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen

Osaamisen lisäksi toivomme sinulta vahvaa ongelmanratkaisutaitoa ja sujuvia vuorovaikutustaitoja. Siedät myös rutiiniluonteista työtä.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat varman ja vastuullisen työnantajan tarjoamat erinomaiset edut. Olemme oman alamme edelläkävijä ja strategiamme mukaan tavoittelemme voimakasta kasvua myös jatkossa. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä. Tule kanssamme tekemään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!

Tutustu meihin ja katso esittelymme videolta: https://youtu.be/PA2mze2IgHY

Laita meille hakemus heti tai viimeistään 14.8.2022. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voit jättää osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/laskutusasiantuntija/D46al8

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta saat soittamalla Eezy Personnel Oy:n, seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308, 4.-8.7. ja 8.-14.8.