/ Moovy Mikkelissä – ”Kun ammattilaiset keskustelevat keskenään, asiat ovat helppoja”

Moovy Mikkelissä – ”Kun ammattilaiset keskustelevat keskenään, asiat ovat helppoja”

Mikkelin Toriparkissa on siirrytty kokonaan digitaaliseen aikakauteen, kun maksuvälineinä kelpaavat nyt Moovy-pysäköintisovellus ja maksukortit. Yhteistyö Finnpark oy:n kanssa on Mikkelissä sujunut vaivattomasti.

Moovy on vanhan pysäköintijärjestelmän rinnalla ollut käytössä Mikkelin Toriparkissa jo maaliskuusta 2020 lähtien. Hiljattain Toriparkki on digitalisoitu kokonaan, eli paikalle on asennettu uudet asiakaspalvelutolpat ja -maksupisteet.

Maksuvälineinä kelpaavat nyt Moovy-sovellus sekä pankki- ja luottokortit. Käteinen raha oli Mikkelin Toriparkissa poistunut jo aiemmin, ja nyt myös vanhan mallin pysäköintilipukkeet otettiin pois käytöstä.

Samalla Mikkelin Toriparkin asiakaspalvelu siirtyi Moovy-järjestelmän osaksi.

Sama prosessi käytiin läpi lokakuussa myös Mikkelin Sairaalaparkissa, joka toimii nyt samalla tavalla kuin Toriparkki.

Moovyn on kehittänyt ja sitä ylläpitää suomalainen Finnpark oy.

Ihmiset tuntevat Moovyn ympäri Suomea

”Moovy on äärimmäisen helppokäyttöinen järjestelmä”, Mikkelin Toriparkki oy:n toimitusjohtaja Martti Lokka tiivistää. ”Se on ollut asiakkaille helppo omaksua ja käyttää jo senkin vuoksi, että se on niin laajalle levinnyt Suomessa.”

Martti Lokka kommentoi Moovy-yhteistyötä pitkäaikaisen kokemuksen pohjalta. Kun Mikkelin Toriparkin rakentamista aloitettiin vuonna 2009, Mikkelissä päädyttiin jo tuolloin suomalaiseen yhteistyökumppaniin eli Finnparkiin.

”Työskentely on meidän välillämme avointa ja luontevaa”, Lokka kertoo. ”Kun ammattilaiset keskustelevat keskenään, se on helppoa.”

Lokka kertoo, että Finnpark reagoi todella nopeasti tehtyihin asiakasreklamaatioihin ja palautteeseen. Yhteistyö on myös välitöntä ja mutkatonta. Kun sovituille yhteistyöhenkilöille soittaa, heidät saa kiinni, ja asiat järjestyvät.

Tällainen on Moovy

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

Moovy toimii nykyään Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Vaasassa, Seinäjoella ja monella muulla paikkakunnalla.

Mikkelin Toriparkki lyhyesti

  • Katuosoite on Hallituskatu 1 b / 50100 Mikkeli.
  • Sisäänkäynti on Matkakeskusta vastapäätä.
  • Parkkitilaa on kahdessa kerroksessa yhteensä 620 paikkaa.
  • Hallissa on kaksi nopeaa ja kahdeksan keskinopeaa sähköauton latauspistettä.
  • Pysäköinti Mikkelin Toriparkissa maksaa ensimmäiseltä puolelta tunnilta euron. Ensimmäinen kokonainen tunti maksaa kaksi euroa. Sen jälkeen seuraavat alkavat tunnit maksavat euron, ja koko vuorokauden pysäköinti kymmenen euroa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.