/ Avoimet kesätyöpaikat 2023

Avoimet kesätyöpaikat 2023

Finnpark on pysäköintitoimialan edelläkävijä. Suunnittelemme ja toteutamme pysäköintiin liittyviä palveluja, jotka sujuvoittavat liikkumista. Ydinliiketoimintaamme kuuluu myös kiinteistöjen omistaminen ja kehittäminen. Tarvitsemme reippaita kausityöntekijöitä mukaan kehittämään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!

Kesätyöntekijä, taloushallinto

Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimistoomme kesälomien ajaksi täsmällistä ja oma-aloitteista kesätyöntekijää taloushallintoon.

Tehtäviisi kuuluu
Tehtäväkenttään kuuluvat monipuoliset taloushallinnon ja laskenta-alustan tehtävät, kuten osto- ja myyntireskontran hoito, ostolaskujen käsittely, laskutus, perintä, tiliotekirjaukset, perustietojen hallinta sekä avustaminen raportoinnissa ja kustannuslaskennassa. Työsuhteen kesto on sovittavissa alkaen toukokuusta elokuuhun. Mikäli sinulle sopii aloittaa jo 1.4. osa- tai kokoaikaisesti, keskustellaan tarkemmin ja sovitaan yhdessä paras ratkaisu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Olet opiskeluissasi jo pidemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus taloushallinnosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Osaat käyttää ja hyödyntää tietotekniikkaa ja olet kiinnostunut sekä järjestelmistä että työskentelystä ihmisten parissa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme sinulle
Pääset näkemään taloushallinnon toiminnan kokonaisuuden sekä tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen liiketoimintamme ansiosta sinulla on mahdollisuus tutustua taloushallinnon ratkaisuihin erityyppisissä liiketoimintamalleissa.

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme palkan lisäksi lounasedun. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa. Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Meillä on hyvä työporukka ja joukkoomme on helppo sopeutua.

Lähetä hakemus ja CV 6.2.23. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: matti.anttila@finnpark.fi

Kesätyöntekijä, kiinteistöhuolto

Tehtäviisi kuuluu
Tehtäväkenttään kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoitajan tehtävät. Toivomme, että voit työskennellä toukokuusta elokuuhun, kuitenkin vähintään kesäkuun alusta heinäkuun loppuun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Olet reipas, oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on hyvät ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaidot. Yli 18 vuoden ikä ja ajokortti ovat välttämättömiä. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi kiinteistönhoitotehtävissä tai rakennustyömaalla katsotaan eduksi. Olennaisinta on hyvä asenne työtä ja oppimista kohtaan, sillä perehdytämme sinut työtehtäviisi. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle
Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme palkan lisäksi lounasedun. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa. Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Meillä on hyvä työporukka ja joukkoomme on helppo sopeutua.

Lähetä hakemus ja CV 15.2.23. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tyohakemus@finnpark.fi

Kesätyöntekijä, avustavat kiinteistöhuoltotehtävät

Haemme avustaviin kiinteistöhuoltotehtäviin reippaita kesätyöntekijöitä. Työhön kuuluu pysäköintihallien ruutumaalauksia, pesuja ja muita avustavia kiinteistöhuollon tehtäviä pysäköintihalleissa, Tampereen keskustan alueella. Olet 15–17-vuotias nuori, sopeudut hyvin ryhmätyöhön ja pidät käsillä tekemisestä.
Työtä tarjolla 5.6.–16.6. ja 19.6.–30.6. välisenä aikana 2 viikon jaksona.

Tarjoamme sinulle
Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme palkan lisäksi lounasedun. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa. Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Meillä on hyvä työporukka ja joukkoomme on helppo sopeutua.

Lähetä hakemus ja CV 6.2.23. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tyohakemus@finnpark.fi