/ Haemme palvelupäällikköä Tampereelle

Haemme palvelupäällikköä Tampereelle

Toimintamme kehittyessä tarvitsemme vahvaa osaamista asiakkuuksiemme hoitoon. Oletko sinä etsimämme palvelupäällikkö?

Tehtävän kuvaus

Työssäsi palvelupäällikkönä vastaat nimettyjen asiakaskohteidemme kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Operatiivisen tekemisen piiriin tässä roolissa kuuluvat mm. toiminnan ja järjestelmien kehittämiseen liittyvät projektit sekä erilaiset sopimustekniset vastuut sinulle nimettyjen asiakkaiden osalta. Ratkot itsenäisesti erilaisia eteen tulevia ongelmia, kehität uusia ratkaisuja ja käyt näiden toteutuksesta proaktiivisesti keskustelua yhteistyötahojemme kanssa.

Toivomme sinulta

Olet ratkaisukeskeinen tekijä, jolla on kyky toimia eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on korkeakoulututkinto tekniikan tai talouden puolelta ja osaat ajatella kokonaisvaltaisesti. Olet aiemmin toiminut vastuullisissa tehtävissä asiakasrajapinnassa ja omaat näkemystä palvelubusineksesta, sen kehittämisestä sekä palveluiden tuottamisen prosessista koko arvoketjun hyväksi. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kestät hyvin monien päällekkäisten asioiden hoitamisen painetta. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vakuutuskassan palvelut ja vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutuksen. Näiden lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus hyödyntää palkkiorahastoa ja työsuhdepolkupyöräetua.

Haluamme tukea työntekijöitä erilaisissa elämäntilanteissa: meillä on joustava työaika ja hybridityömahdollisuus. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa.

Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Tutustu meihin tarkemmin ja katso esittelyvideo: https://finnpark.fi/finnpark/finnpark-tyonantajana/

Haluatko tietää meistä lisää?

Laita hakemustasi tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 17.5.2023 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308