/ Haemme projektipäällikköä Tampereelle

Haemme projektipäällikköä Tampereelle

Etsimme projektipäällikköä vastaamaan pysäköinnin palveluidemme toimitusprojekteista asiakkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi projektipäällikkönä vastaat asiakaskommunikoinnista ja asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Huolehdit, että toimittamamme palvelu asiakkaalle vastaa sovittua. Etsit ratkaisukeskeisesti uusia vaihtoehtoja, kommunikoit, kuuntelet ja viet asiat määrätietoisesti loppuun. Otat vastuuta toiminnan ja järjestelmien kehittämisestä asiakaslähtöisesti.

Toivomme sinulta

  • Tekniikan tai kaupallisen alan korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta vastaavista vastuullisista asiakasprojekteista palveluliiketoiminnan alalta, tunnistat ja ratkaiset sujuvasti erilaisten asiakkaiden erilaiset tarpeet.
  • Kykyä projektien määrätietoisesta läpiviennistä ja tuloksellisesta toiminnasta
  • Halu selvittää asioita, vahvat ongelmanratkaisutaidot ja kyky pysyä sovitussa
  • Vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot

Työntekijänä olet avoin ja vuorovaikutteinen, toimit mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Olet järjestelmällinen ja pystyt hallitsemaan useita avoinna olevia tehtäviä sujuvasti samanaikaisesti. Olet kiinnostunut oppimaan ja kehittymään, olet utelias uusille asioille. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vakuutuskassan palvelut ja vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutuksen. Näiden lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus hyödyntää palkkiorahastoa ja työsuhdepolkupyöräetua.

Haluamme tukea työntekijöitä erilaisissa elämäntilanteissa: meillä on joustava työaika ja hybridityömahdollisuus. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa.

Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Tutustu meihin tarkemmin ja katso esittelyvideo: https://finnpark.fi/finnpark/finnpark-tyonantajana/

Haluatko tietää meistä lisää?

Laita hakemustasi tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 17.5.2023 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308