/ Finnparkin uusi projektipäällikkö Roosa Knaapi viihtyy uusissa tehtävissä

Finnparkin uusi projektipäällikkö Roosa Knaapi viihtyy uusissa tehtävissä

Projektipäällikkö on uudenlainen työpositio Finnparkilla. Siihen vastikään palkattu Turun vahvistus Roosa Knaapi kertoo, miksi tällainen rooli tarvitaan ja mitä siihen sisältyy.

Roosa Knaapi

29-vuotias projektipäällikkö Roosa Knaapi työskentelee palvelupäällikköjen tiimissä. Hän tekee töitä Tampereella kolme päivää viikossa ja kaksi päivää etätyötä kotonaan Turussa.

Elokuussa Finnparkille palkattu Roosa on aiemmin toiminut prosessiasiantuntijana Visma Financial Solutions -yrityksessä laskutus- ja perintäprosessien alueella. Hän veti projekteja ja oli luomassa uusia prosesseja yhteistyössä eri tiimien kanssa.

Finnparkilla Roosa ei ole sidottu mihinkään yhteen paikkaan, vaan hän vetää projekteja ympäri maata.

”Kun sovimme asiakkaan kanssa tietyn palvelun ja lupaamme sille aikataulun, minun vastuullani on, että asiakas saa ajallaan sovittujen laatuvaatimusten mukaisen palvelun”, Roosa tiivistää oman työnkuvansa.

Mitä projektipäällikkö tekee

Projektipäällikkö on uudenlainen positio Finnparkilla. Aiemmin palvelupäälliköt ovat olleet vastuussa myös uusien kohteiden valmistumisesta. Palvelupäälliköillä on kuitenkin myös olemassa olevia kohteita, joita he hallinnoivat päivittäin, joten resurssit eivät aina riitä uusiin projekteihin. Roosa tuli Finnparkille ja projektipäällikön positioon paikkaamaan tätä puutetta.

Kun uusi kohde on valmis, vastuu Finnparkilla siirtyy palvelupäällikölle, joka voi sitten keskittyä arvon tuottamiseen asiakkaille.

Projektipäällikön työnkuva vaatii yhteistyötä yli tiimirajojen.

”Pitää olla mukana vähän kaikessa mahdollisessa”, Roosa sanoo. ”Pitää ymmärtää eri tiimeistä ja osastoista, jotta lopputulos on varmasti paras mahdollinen sekä asiakkaalle että meille. Yhteistyö on avainsana.”

Asiakkaan rooli on uuden kohteen käyttöönotossa aina keskiössä.

”Asiakkaan tulee tietää, missä mennään”, Roosa sanoo. ”Tekemisen täytyy olla asiakkaalle läpinäkyvää koko prosessin ajan.”

Finnpark – sopivan pieni ja samalla sopivan iso

Roosa Knaapi aloitti Finnparkilla elokuun puolivälissä, joten hän vasta totuttelee uuteen työnantajaansa. Havainnot ovat kuitenkin jo lyhyen ajan perusteella selkeitä.

”Finnpark on työpaikkana sopivan pieni, mutta samalla sopivan iso”, Roosa kuvaa. ”Jokainen saa täällä olla sellainen kuin itse on, ja kaikki otetaan heti mukaan tekemään.”

Roosa pitääkin parhaana osana uutta työtään sitä, kun pääsee tekemään talon sisällä yhteistyötä asiakkaan tyytyväisyyden eteen.

”Vain yhteistyössä pystymme luomaan asiakkaille heidän tarvitsemansa palvelun”, Roosa Knaapi sanoo. ”Ja tiimissä ei ikinä jää itse yksin.”

Kaikilta Finnparkin työntekijöiltä on henkilöhaastatteluissa kysytty sama kysymys, joten myös Roosa pääsee lopuksi tekemään elintärkeän valinnan. Jos Moovy olisi auto, millainen auto se olisi?

”Volkswagen. Kansanauto. Moovy on jokaiselle sopiva sovellus joka tilanteeseen pysäköinnissä”, Roosa tiputtaa vastauksensa kuin apteekin hyllyltä.

”Moovy on helppo ja välittävä tuote, joka haluaa olla koko ajan mukana kehityksessä viemässä pysäköintiä eteenpäin. Lähemmäs ihmisiä.”

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.