/ Finlaysonin alueelle lisää sähköauton latauspaikkoja

Finlaysonin alueelle lisää sähköauton latauspaikkoja

Finnpark Plevna -pysäköintilaitoksessa on nyt käytössä peräti 30 sähköauton latauspaikkaa. Uudet sähköauton latauksessa käytettävät laitteet ja palvelun toimittaa Plugit Finland, joka toimii Finnparkin yhteistyökumppanina myös Finnpark Hämpissä.

Finnpark Plevna
Finnpark Plevna

Kaikki 30 latauspaikkaa ovat Type 2 (22kW) -laitteita. Kellarikerroksessa on sopimuspysäköijille 10 sähköauton latauspaikkaa. Muille käyttäjille niitä on varattu toiseen kerrokseen 14 kpl ja kolmanteen kerrokseen 6 kpl.

Finlaysonin alueelle sähköautojen latauspaikat ovat odotettu lisäpalvelu.

”Olemme oikein tyytyväisiä, että olemme voineet yhdessä Finnparkin ja Plugitin kanssa vastata uudistuksella asiakkaidemme toiveisiin”, Finlaysonin alueen kiinteistönomistajan, työeläkeyhtiö Varman asset manager Kai Niinimäki sanoo.

”Sähköautojen yleistyessä uudet latauspaikat palvelevat yhtä hyvin työpaikkapysäköijiä kuin muuten alueella asioivia, sekä kuukausisopimuksen tehneitä pysäköijiä että lyhytaikaisia pysäköijiä”, Niinimäki sanoo.

Myös Plugitilla halutaan esittää iso kiitos Finnparkille ja Varmalle yhteistyön sujuvuudesta.

”Tarkoituksenamme on tarjota Finnparkille sekä Finnparkin hallinnoimiin pysäköintikohteisiin sähköautojen latausta palveluna”, Plugit Finlandin Business Development Manager Ossi Mörö sanoo. ”Sähköautojen lataus palveluna on kiinteistönomistajille helppo ja huoleton tapa järjestää lataaminen kiinteistössä.”

”Lataamisen kysynnän kasvaessa Plugit Finland pystyy tarjoamaan erilaisia malleja, joilla sähköautojen lataus voidaan kiinteistöissä järjestää”, Mörö sanoo.

Finnpark Plevna Tampereen ytimessä

Finnpark Plevna sijaitsee Tampereella Finlaysonin historiallisella tehdasalueella.

”Finnpark Plevna on uusien latauspaikkojen kannalta hyvin sopivassa tunnetussa paikassa, johon monet ajavat kaupungin ulkopuolelta esimerkiksi katsomaan elokuvaa. Sähköauton voi sitten jättää latautumaan leffaa katsoessaan”, Finnparkin palvelupäällikkö Mika Nyman sanoo.

Tampereen keskustassa ja Toijalassa työskentelevä Aleksi Räty arvostaa Plugitin kattavuutta.

”Voin ladata auton töissä Tampereen keskustassa sekä Toijalassa”, Räty sanoo. ”Sovellus on helppokäyttöinen ja luotettava.”

Finnpark Plevna on Särkänniemeen nähden lähin pysäköintihalli, joten se palvelee myös Särkänniemen sähköautoilevia asiakkaita.

Finnpark Plevna: Polttimonkatu 5, Tampere. Lue lisää.

Ohjeet sähköautojen lataajille

  1. Lataa Plugit-sovellus (Plugit App) sovelluskaupasta. Löydät sen puhelimesi sovelluskaupasta (App Store / Google Play) tai selaimella osoitteesta app.plugitcloud.com.
  2. Kun olet ladannut applikaation, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää profiiliisi maksukortti, jolta latauskulut veloitetaan.
  3. Sähkön hinnan kohteessa pystyt tarkistamaan sovelluksesta.
  4. Kun lataat P-Hämpissä, voit valita tunnistaudutko latauslaitteelle tägin vai Plugit-sovelluksen kautta.
  5. Katso vielä lyhyt opastusvideo lataamisen aloittamiseen Plugit Appin kanssa.