/ Finnpark haluaa, että jokainen asiakas tulee kuulluksi

Finnpark haluaa, että jokainen asiakas tulee kuulluksi

Finnpark oy ja Moovy-palvelu haluavat olla sosiaalisesti vastuullisia kaikin tavoin. Työntekijöiden hyvinvoinnista ja kehitysmahdollisuuksista huolehtimisen ohella tämä tarkoittaa myös sitä, että palveluihin pääsy halutaan taata tasapuolisesti kaikille.

Finnpark ja Moovy panostavat vahvasti asiakaspalveluun.
Finnpark ja Moovy panostavat vahvasti asiakaspalveluun.

”Merkittävä osa sosiaalista vastuuta on taata asiakkaille mahdollisuus olla yhteydessä ja hoitaa asioita meidän kanssamme niin, että olemme kaikille saatavilla eikä kukaan putoa ulkopuolelle”, asiakaspalvelupäällikkö Johanna Lammi kertoo. Nykypäivänä ei ole itsestään selvää, että henkilökohtaista palvelua saa vuorokauden ympäri.

Palveluiden saatavuus on nykyään monipuolinen kokonaisuus, joka pitää sisällään mahdollisuuden monikanavaiseen asiointiin ja itse palvelujen mahdollisimman hyvään käytettävyyteen.

Palvelujen käytettävyys on Finnparkilla kaikkien asia

Finnpark seuraa loppukäyttäjien mielipiteitä palveluistaan säännöllisesti muun muassa palautteiden ja asiakasarvostelujen muodossa. Tutkimme myös asiakaspalvelumme toimivuutta jatkuvasti asiakkaille suunnatuilla kyselyillä.

”Otamme asiakkaiden ajatukset ja kommentit tosissamme”, Johanna Lammi sanoo. ”Sovellusta kehitetään asiakkaiden tarpeisiin, jotka voivat vaihdella paljonkin.”

Moovy-sovelluksen käytettävyyden parantamiseksi Finnpark on valjastanut asiakaspalvelun tekijät laajasti mukaan kehitystyöhön.

”Koko asiakaspalvelun henkilökunta, eli ihmiset, jotka työskentelevät päivittäin asiakasrajapinnassa, ovat todella vahvasti mukana Moovy-palvelun kehitysprosessissa”, Lammi kuvaa.

Tällä tähdätään siihen, että sovellus on mahdollisimman asiakasystävällinen: Moovy on helposti käytettävä ja ohjeet ovat ymmärrettäviä.

”Me olemme kuin minikokoinen yhteiskunta siinä mielessä, että meillä on monenikäisiä ja monenlaisia ihmisiä töissä asiakaspalvelussa”, Lammi hymyilee. ”Kun kaikilla meillä on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin ja tarjota omat näkökulmamme, voimme puntaroida käytettävyyttä mahdollisimman monesta näkökulmasta.”

Finnparkin pysäköintihalleissa Moovy-sovellus on ensisijainen maksutapa, mutta myös niille asiakkaille, jotka eivät käytä älypuhelimen sovelluksia, halutaan tarjota vaihtoehto. Tällöin asiakas voi maksaa maksukortilla, tämä on myös osa palveluiden saavutettavuutta.

Asiakaspalvelun tiimin vetäjänä Johanna Lammi korostaa, että jos henkilöstö on motivoitunutta ja hyvinvoivaa, se on myös asiakkaan etu. Kun yritys on sitoutunut noudattamaan tiettyjä periaatteita, näitä myös toteutetaan isosta mittakaavasta mikrotasolle asti. ”Meidän pitää koko ajan vaalia ja viedä eteenpäin vastuullisuutta ja saavutettavuutta”, Lammi sanoo.

Finnparkin ja Moovyn yhteystiedot

Moovylla on omat internetsivunsa, joilla on oma sivunsa palvelun perustietoja ja usein esitettyjä kysymyksiä varten. Sivuilla on myös oma alasivunsa yhteydenottolomaketta ja asiakaspalvelun yhteystietoja varten. Yhteydenottolomake kannattaa täyttää, koska se ohjaa asiakasta antamaan oikeat tiedot asian käsittelyä varten.

Finnparkin internetsivuilla on paljon tietoa, jonka avulla voi pärjätä omatoimisesti. Asiakaspalvelun yhteystiedoille on oma alasivunsa.

Finnparkilla ja Moovylla on fyysinen palvelupiste Tampereella osoitteessa Satakunnankatu 18 A. -1 krs. Asiakasneuvoja on paikalla ma-ti klo 8.30-16 ja ke-pe klo 8.30-14.

Jos asiakas tarvitsee apua pysäköintihallissa akuutissa tilanteessa, hallien sisään- ja ulosajoista löytyy pikapuhelin, jonka avulla saa suoraan yhteyden valvomoon.

”Asiakaspalveluun saa toisin sanoen yhteyden 24/7 joko puhelimella tai suoraan halleissa”, Johanna Lammi sanoo.

Finnparkille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Finnparkin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.