/ Projektikoordinaattorin rekrytointi Tampereelle

Projektikoordinaattorin rekrytointi Tampereelle

Monipuolinen, ihmiskeskeinen projektikoordinaattorin tehtävä Finnparkilla antaa tekijällensä langat käteen. Tehtävässä vastaat pysäköintipalveluiden uusien projektien hallinnoinnista. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai jo kokemustakin kerryttänyt osaaja – meille eniten merkitsee motivaatiosi tehtävää kohden! Hae paikkaa pikimmiten, sillä etenemme haussa heti julkaisupäivän jälkeen.

Tehtävänkuvaus

Projektikoordinaattorina toimit Finnparkin tarjoamien pysäköintipalveluiden projektien vastaavana. Astut projektiin mukaan hyvin alkuvaiheessa, kun kartoitat myynnin jälkeen asiakkaan tarpeen pysäköintipalveluille, ja rakennat projektitiimin Finnparkilta. Luot projektille toteutussuunnitelman, aikataulun, minkä toteutumista seuraat läpi projektin. Toimit asiakkaan suuntaan Finnparkin yhteyshenkilönä, joten yksi tärkeimmistä tehtävistäsi onkin tietää mitä projektissa tapahtuu!

Yhden projektin pituus on noin 2-3 kuukautta, ja sinulla voi olla muutamakin projekti samanaikaisesti halllussa. Tehtävä on siten hyvin monipuolinen, ja Finnparkilla onkin kehittyneet toimintatavat, ohjeistukset sekä käytännöt tehtävän rutiineihin. Sinulta ei siten edellytetä aiempaa kokemusta vastaavasta, vaikkakin projektiympäristön tuntemus sekä koordinoinnin tehtävät katsotaan eduksi, oli ne työn tai koulutuksen puolelta!

Tehtävä on sijaisuus ja siten määräaikainen vuoden loppuun saakka. Etenemme haussa nopeasti, ja toivoisimme, että haet paikkaa pikimmiten täältä – kuitenkin viimeistään sunnuntaina 24.3.

Tarjoamme

 • Laajan perehdytyksen tehtävään, yhdessä henkilön kanssa ketä tulet sijaistamaan
 • Jatkuvan tuen tehtävään osaavalta tiimiltä
 • Haluamme tukea työntekijöitä erilaisissa elämäntilanteissa: meillä on joustava työaika ja hybridityömahdollisuus.
 • Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa. Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Työtehtävät

 • Pysäköintipalveluiden projektihallinta
 • Kartoitat myynnin jälkeen tarpeen, rakennat projektiryhmän Finnparkilta
 • Luot projektille suunnitelman sekä aikataulun
 • Seuraat projektin etenemistä – toimit projektin punaisena lankana
 • Seuraat budjetinkäyttöä

Etsimme

 • Korkeakoulututkinto, siihen tähtäävä koulutus, tai vastaava kokemuspohja – Voit olla esimerkiksi tradenomi tai insinööri.
 • Sujuva suomen sekä englannin kielitaito
 • Kokemusta koordinoinnin tehtävistä, sekä ymmärrystä projektitoiminnasta
 • Teknistä perusymmärrystä tietoteknisistä työkaluista, eduksi on mikäli tietoliikenneyhteydet ovat sinulle tuttuja
 • Matkustusvalmiutta asiakaskohteisiin, oma auto ei vaatimuksena

Etsimämme henkilön tunnusmerkkejä on:

 • Yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisukyky – toimit linkkinä useille sidosryhmille, haluat auttaa sekä ratkaista ongelmia!
 • Oppimishalu – monipuolinen tehtävä, toivomme sinulta valmiutta oppia tehtävään, ja ennen kaikkea valmiutta kysyä apua, sitä on saatavilla!
 • Kehityskyky, rohkeus – roolissa pääset edistämään projekteja, ja toivommekin sinulta energiaa ja uusia ideoita!

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Finnpark Oy

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Meillä on hyvä työporukka ja joukkoomme on helppo sopeutua!

Olemme pysäköintitoimialan edelläkävijä. Suunnittelemme ja toteutamme pysäköintiin liittyviä palveluja, jotka sujuvoittavat liikkumista. Ydinliiketoimintaamme kuuluu myös kiinteistöjen omistaminen ja kehittäminen. Tarvitsemme osaavia tekijöitä kehittämään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!