/ P-Plevnan sisään- ja ulosajon edustalla linjakaivojen uusiminen touko-kesäkuussa

P-Plevnan sisään- ja ulosajon edustalla linjakaivojen uusiminen touko-kesäkuussa

Tampereen Kiinteistö Invest Oy / Varma toteuttaa kadun kunnossapitoon liittyvän remontin P- Plevnan edustalla, mikä aiheuttaa muutoksia kohteen pysäköintiin 24.5. alkaen.

Arvioitu työn kesto on noin kolme viikkoa (24.5. – 14.6.2024). Ensimmäisessä vaiheessa suljetaan nykyinen ulosajon puoli ja toisessa vaiheessa sisäänajon puoli. Remontin vuoksi kohteessa on poikkeukselliset liikennejärjestelyt, joista informoidaan paikan päällä. Pysäköinti on maksullista töiden ajan, vaikka puomit poistuvat hetkellisesti käytöstä. Mikäli työt valmistuvat ennakoitua nopeammin, palautuu kohteen toiminta ennalleen aikaisemmin.

Vaikutukset pysäköiviin asiakkaisiin:

Puomit poistetaan kohteesta koko remontin ajaksi. Kohteen sopimuspysäköinti toimii kuten aikaisemminkin. Puomittomuus ei myöskään vaikuta Moovy-sovelluksella tai maksupisteellä maksaviin asiakkaisiin. Puomittomassa kohteessa on lisäksi mahdollista maksaa pysäköinti jälkikäteen 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa: moovy.fi/maksa. Mikäli pysäköintimaksua ei ole suoritettu millään edellä mainitulla maksutavalla, tulee asiakkaalle maksumuistutus postitse ajoneuvon rekisteritunnuksen perusteella. Muistutukseen lisätään huomautuskulu.

Ensimmäisessä vaiheessa liikenne ohjataan sisään ja ulos nykyisen sisäänajon puolelta. Työn edetessä toiseen vaiheeseen, suljetaan nykyinen sisäänajo ja kulkeminen tapahtuu ulosajon kautta. Ajoväylät ovat hiukan normaalia jyrkempiä ja kapeampia. Poikkeusjärjestelyt vaativat erityistä tarkkaavaisuutta kohteessa pysäköivien asiakkaiden taholta.

Lisätietoja:

Finnpark Pysäköinti Oy
Mika Nyman
Yksikön päällikkö, Asiakkuudet
mika.nyman@finnpark.fi
040-668 7738

Varma / Caverion Oy
Mikko Siltanen
Kiinteistömanageri
mikko.siltanen@caverion.com
050-566 1135