/ Oletko 15-17-vuotias ja haet kannustavaa kesätyöpaikkaa? Finnparkin kesätyöhaku on auki

Oletko 15-17-vuotias ja haet kannustavaa kesätyöpaikkaa? Finnparkin kesätyöhaku on auki

Finnparkin kesätyöpaikkahaku on avoinna. Yrityksen vastuullisuusteeman mukaisesti kesätyöhön palkataan myös 15-17-vuotiaita nuoria, joilla ei vielä ole aiempaa työkokemusta.

Finnpark huomioi strategiassaan ympäristön ja kestävän kehityksen lisäksi sosiaalisen vastuun. Arvostamme henkilöstön monimuotoisuutta ja työllistämme muun muassa osatyökykyisiä sekä tarjoamme ensimmäistä kesätyöpaikkaa nuorille. Kannustamme työntekijöitämme oppimaan jatkuvasti uutta, sillä osaamisen kehittäminen ja ajantasaisuus on avaintekijämme menestykseen.

Finnpark rekrytoi 15-17-vuotiaita kesätyöntekijöitä, joilla ei välttämättä ole vielä työkokemusta, sillä haluamme antaa nuorille mahdollisimman myönteisen kokemuksen työelämästä.

”Monille nuorille tämä on ensimmäinen työpaikka ja työkokemus”, toimistopäällikkö Katja Peltola sanoo. ”Pyrimme huolehtimaan nuorista kesätyöntekijöistä niin, että prosessi antaa kuvaa oikeasta työelämästä, vaikka kyseessä onkin lyhyt aika.”

Prosessi tarkoittaa muun muassa työhaastatteluita, perehdytystilaisuutta, nuorille nimettyjä työnohjaajia sekä työ- ja turvallisuusohjeistusta.

”Haemme reippaita ja yhteistyökykyisiä nuoria, jotka sopeutuvat ryhmätyöskentelyyn ja pitävät käsillä tekemisestä”, Katja Peltola kuvailee.

Työt ovat avustavia kiinteistönhuoltotehtäviä, jolloin aiempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita. Työhön kuuluu pysäköintihallien ruutumaalauksia, pesuja ja muita avustavia kiinteistöhuollon tehtäviä pysäköintihalleissa. Työ tehdään Tampereen keskustan alueella.

Työtä on tarjolla 5.6.–16.6. ja 19.6.–30.6. välisenä aikana 2 viikon jaksona.

Lähetä hakemus ja CV 6.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tyohakemus@finnpark.fi

Finnparkin pitempiaikaiset kesätyöpaikat

Lisäksi Finnpark hakee taloushallintoon ja kiinteistönhuoltoon tekijöitä, joilla on jo ainakin opintokokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työaika on huhti-toukokuusta heinä-elokuuhun. Lue tarkemmat kuvaukset täältä.

Ota yhteyttä 6.2. mennessä: matti.anttila@finnpark.fi (taloushallinto) tai tyohakemus@finnpark.fi (kiinteistönhuolto).

Mitä Finnpark tarjoaa

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme palkan lisäksi lounasedun. Työskentelemme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissa Tampereen keskustassa.

Osaamisen ajantasaisuus ja kehittäminen on meidän avaintekijämme menestykseen. Finnpark on koulutusmyönteinen yhtiö, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Meillä on hyvä työporukka: joukkoomme on helppo sopeutua.

Finnparkin kesätyöpaikkailmoitus