/ Finnpark panostaa pääkaupunkiseutuun

Finnpark panostaa pääkaupunkiseutuun

Finnpark on yritys, jonka juuret ovat vahvasti Tampereella mutta toiminta ulottuu kaikkialle Suomeen. Finnparkin ykköstuote Moovy-pysäköintipalvelu on tätä nykyä käytössä ympäri maata kaikissa suurimmissa kaupungeissa sekä muun muassa lento- ja juna-asemien yhteydessä.

Finnparkin Etelä-Suomen tiimi (vasemmalta oikealle): Maria Pottonen, Marco Ferioli, Johanna Riihimäki, Joni Mikkola, Elina Kallio, Tapio Korhonen.
Finnparkin Etelä-Suomen tiimi (vasemmalta oikealle): Maria Pottonen, Marco Ferioli, Johanna Riihimäki, Joni Mikkola, Elina Kallio, Tapio Korhonen.

Finnparkin vanha Helsingin-toimisto kävi pieneksi, joten oli aika hakea yrityksen tärkeimmälle kasvualueelle uudet tilat. Finnparkin uusi isompi toimisto aloitti toimintansa Helsingin Länsi-Pasilassa kesällä 2023.

Helsingin toimiston operointialuetta on pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi.

”Kasvu on ollut vahvaa, ja kysynnän perusteella se myös jatkuu hyvänä”, aluejohtaja Joni Mikkola sanoo. ”Merkittävä osa meille uusista kohteista on jo olemassa olevia rakennuksia, joten esimerkiksi rakennusalan laskusuhdanne ei käytännössä ole näkynyt toiminnassamme.”

”Finnparkin toiminta laajenee pääkaupunkiseudulla, joka on yritykselle todella vahva kasvukohde”, palvelupäällikkö Maria Pottonen kertoo. ”Helsingissä sijaitsevassa toimipisteessämme voimme olla lähellä asiakkaitamme.”

Finnpark ja Moovy Helsingissä: keitä me olemme

Helsingin toimiston työntekijöiden vetäjänä toimii aluejohtaja Joni Mikkola, joka on palvelu- ja myyntipäällikköjen esihenkilö ja vastaa alueen liiketoimintakehityksestä.

Helsingissä työskenteleviä palvelupäällikköitä ovat Maria Pottonen, Tapio Korhonen ja Elina Kallio, jotka ovat vastuussa omista asiakkuuksistaan ja niiden kehityksestä sekä projektipäällikön roolissa uusien kohteiden toiminnan aloittamisesta.

Uusasiakkuuksien hankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä yhdessä palvelupäälliköiden kanssa vastaa myyntipäällikkö Johanna Riihimäki.

Tekninen asiantuntija Marco Ferioli tekee huollot, korjaukset ja asennukset. Lue tästä Marcon haastattelu.

Finnpark ja Moovy pääkaupunkiseudulla

Helsingin katupysäköinnissä Moovya on voinut käyttää vuodesta 2020, ja sen jälkeen Moovyn käyttö on laajentunut myös Vantaan ja Espoon kadunvarsipysäköintiin.

Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinnissä Moovy on toiminut maksusovelluksena vuodesta 2021 lähtien (P1 Premium, P2 ja pikaparkki).

Kallion P-Torkkeli on Finnparkin pysäköintilaitos. Lisäksi Finnpark operoi Helsingissä mm. Vallilan Ässäparkkia ja Marketparkkia. Pasilassa on viisi pysäköintihallia, joissa Moovy toimii maksutapana.

Pääkaupunkiseudulla on myös useita muita Moovy-pysäköintikohteita.  Moovy on käytössä myös esimerkiksi Espoon Lippulaiva-kauppakeskuksessa sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Järvenpään Asemamäen Paikoitustalossa.

Moovy toimii hyvin erilaisten Business Parkien työ- ja lyhytaikapysäköinnissä. Uusin kohde on syyskuussa käynnistynyt Life Science Center Espoon Keilaniemessä. Myös monet pankkien ja vakuutusyhtiöiden pääkonttorit luottavat Moovyyn pysäköintijärjestelmänä, kuten LähiTapiola Tapiolan Hohkassa.

Suuri osa Moovy-pysäköintialueiden pysäköinnistä on sopimuspysäköintiä, kuten toimistokiinteistöjen työpysäköinti. Kaikille avoimia sopimuspysäköintituotteita voi ostaa Moovy-sovelluksen tai Moovy-yritystilin (business.moovy.fi) kautta.