/ Avoimet kesätyöpaikat 2024

Avoimet kesätyöpaikat 2024

Suunnittelemme ja toteutamme Finnparkilla pysäköintiin liittyviä palveluja, jotka tekee liikkumisesta sujuvaa. Meidän bisnekseen kuuluu myös kiinteistöjen omistaminen ja kehittäminen. Tule mukaan kehittämään meidän kanssa toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!

Tsekkaa alta tarkemmat tiedot duunipaikoista:

Avustavat kiinteistönhuoltotehtävät (15-17-vuotiaat)

Pysäköinnin huoltotehtävät (yli 18-vuotiaat)

Kiinteistöhuolto (yli 18-vuotiaat)

KESÄDUUNI: AVUSTAVAT KIINTEISTÖNHUOLTOTEHTÄVÄT

Olisiko tässä juuri sinulle tehty kesäduuni? Etsimme motivoituneita nuoria avustaviin kiinteistönhuoltotehtäviin! Tule mukaan tekemään Tampereen keskustan alueella tiimityötä, joka kehittää samalla ryhmätyö- ja käsityötaitoja. Duunia on tarjolla 3.6.–14.6. ja 17.6.–28.6. välisenä aikana kahden viikon jaksona.

Mitä kyseinen kesäduuni pitää sisällään?

 • Maalausta: Osallistu maalaustöihin pysäköintikohteissa.
 • Siivousta: Auta ylläpitosiivouksessa ja paranna kiinteistöjen viihtyisyyttä.
 • Promohommia: Jaa hyvää mieltä muille! Mahdollisuus osallistua erilaisiin promootioaktiviteetteihin ja -tapahtumiin.

Mitä odotamme?

 • Ryhmätyötaitoja: Pidetään huoli, että homma hoituu saumattomasti yhdessä ja hyvässä hengessä.
 • Käsityötaitoja: Toivottavasti nautit käsillä tekemisestä.
 • Iloista asennetta: Positiivinen asenne ja halu oppia uutta ovat avainasemassa.

Mitä edellytämme?

 • Ikähaarukka 15–17 vuotta.

Mitä tarjoamme?

 • Kivan työkokemuksen kiinteistöhuollon parissa.
 • Mahdollisuuden kehittää ryhmätyö- ja käsityötaitoja.
 • Hyvän meiningin ja iloisen sekä kannustavan työympäristön.

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, jolle on erityisen tärkeää se, miten henkilöstöllä menee. Palkan lisäksi tulet saamaan lounasedun. Me tehdään duunia kivoissa ja moderneissa tiloissa täällä ihan Tampereen ytimessä. Mikä on meidän yrityksen avaintekijä menestykseen? Se, että henkilöstön osaaminen pidetään ajan tasalla ja sitä kehitetään jatkuvasti. Me suhtaudutaan positiivisesti kouluttautumiseen ja jokainen voi viilata ammattitaitonsa huipputasolle.

Meillä on tarjolla kesäksi monipuolisia hommia, huikeita työkavereita ja mahdollisuuksia kehittää taitoja. Jos tuli sellainen fiilis, että olet se tyyppi, jota me kaivataan, niin hae lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 11.2.2024. Kerro samalla, millaisia juttuja olet mahdollisesti aiemmin tehnyt ja miksi juuri sinä sopisit meidän kesätyökaveriksi!

Lisätietoja kesäduunista saat Mette Tolvaselta (sähköposti: mette.tolvanen@finnpark.fi ja puhelinnumero: 044 256 4699).

KESÄDUUNI: PYSÄKÖINNIN HUOLTOTEHTÄVÄT

Olisiko tässä sinulle kesäduuni? Etsimme motivoituneita nuoria pysäköinnin ylläpidollisiin huoltotehtäviin! Tule mukaan tekemään Tampereen keskustan alueella tiimityötä, joka kehittää käsityötaitoja. Duunia on tarjolla 3.6.–28.6.

Mitä kyseinen kesäduuni pitää sisällään?

 • Pysäköintilaitteiden puhtaanapitoa
 • Ylläpidollisia huoltotehtäviä

Mitä odotamme?

 • Iloista asennetta: Positiivinen asenne ja halu oppia uutta ovat avainasemassa.
 • Käsityötaitoja: Toivottavasti nautit käsillä tekemisestä.
 • Kykyä ja halua tehdä vastuullista työtä itsenäisesti työparin kanssa.

Mitä edellytämme?

 • 18-vuoden ikä
 • Ajokortti

Mitä tarjoamme?

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, jolle on erityisen tärkeää se, miten henkilöstöllä menee. Palkan lisäksi tulet saamaan lounasedun. Me tehdään duunia kivoissa ja moderneissa tiloissa täällä ihan Tampereen ytimessä. Mikä on meidän yrityksen avaintekijä menestykseen? Se, että henkilöstön osaaminen pidetään ajan tasalla ja sitä kehitetään jatkuvasti. Me suhtaudutaan positiivisesti kouluttautumiseen ja jokainen voi viilata ammattitaitonsa huipputasolle.

Meillä on tarjolla kesäksi monipuolisia hommia, huikeita työkavereita ja mahdollisuuksia kehittää taitoja. Jos tuli sellainen fiilis, että olet se tyyppi, jota me kaivataan, niin hae lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 11.2.2024. Kerro samalla, millaisia juttuja olet aiemmin tehnyt ja miksi juuri sinä sopisit meidän kesätyökaveriksi!

Lisätietoja kesäduunista saat Mette Tolvaselta (sähköposti: mette.tolvanen@finnpark.fi ja puhelinnumero: 044 256 4699).

KESÄDUUNI, KIINTEISTÖHUOLTO

Olisiko tässä sinulle kesäduuni? Etsimme henkilöä monipuolisiin kiinteistönhoitajan avustaviin tehtäviin. Olisi huippua, jos pystyisit työskentelemään kesä-heinäkuun.

Mitä kyseinen kesäduuni pitää sisällään? 

 • Kiinteistönhoitajan hommia, ammattilaisen ohjauksessa ja parina
 • Asiakkaiden hymyilyttämistä, olemme täällä asiakasta varten
 • Ongelmien ratkomista

Mitä odotamme?

 • Oma-aloitteista hommiin tarttumista ja harkintakykyä
 • Sujuvaa joukkuepelaamista eli kykyä työskennellä muiden ihmisten kanssa, mutta myös itsenäisesti
 • Joustavaa asennetta ja halua päästä tekemään erilaisia hommia
 • Asiakaspalvelutaitoja eli hymyä huulilla!

Mitä edellytämme?

 • Ajokorttia ja täysi-ikäisyyttä
 • Työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi

Jos olet joskus aiemmin työskennellyt kiinteistöjen parissa, niin mahtavaa! Pääasia kuitenkin, että sinulla on kiinnostunut asenne ja haluat oppia uutta, koska saat perehdytyksen hommiin.

Mitä tarjoamme?

Finnpark on vakaa ja vastuullinen työnantaja, jolle on erityisen tärkeää se, miten henkilöstöllä menee. Palkan lisäksi tulet saamaan lounasedun. Me tehdään duunia kivoissa ja moderneissa tiloissa täällä ihan Tampereen ytimessä. Mikä on meidän yrityksen avaintekijä menestykseen? Se, että henkilöstön osaaminen pidetään ajan tasalla ja sitä kehitetään jatkuvasti. Me suhtaudutaan positiivisesti kouluttautumiseen ja jokainen voi viilata ammattitaitonsa huipputasolle.

Meillä on tarjolla kesäksi monipuolisia hommia, huikeita työkavereita ja mahdollisuuksia kehittää taitoja. Jos tuli sellainen fiilis, että olet se tyyppi, jota me kaivataan, niin hae lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 11.2.2024. Kerro samalla, millaisia juttuja olet aiemmin tehnyt, mitä kortteja sinulla on mahdollisesti hallussa ja miksi juuri sinä sopisit meidän kesätyökaveriksi!

Lisätietoja kesäduunista saat Mette Tolvaselta (sähköposti: mette.tolvanen@finnpark.fi ja puhelinnumero: 044 256 4699).