/ 100% uusiutuvaa energiaa sähkön ja lämmön tuotantoon

100% uusiutuvaa energiaa sähkön ja lämmön tuotantoon

Kohti hiilineutraalia Tamperetta 2030

Finnparkilla siirryttiin vuoden alussa uusiutuvilla energialähteillä tuotettuun sähköön kaikissa kiinteistöissä. Käytössä on vain uusiutuvaa sähköenergiaa, joka on tuotettu muun muassa tuulivoimalla.

Samoin lämmityksen osalta maaliskuun alusta lähtien on käytetty vain uusiutuvilla energioilla tuotettua kaukolämpöä.

Viimeisen kahden vuoden aikana Finnpark on edistänyt kestävää kehitystä omassa toiminnassaan toimenpide kerrallaan. Finnparkin omistamien pysäköintihallien valaistus vaihdettiin led-tekniikkaan. Ilmastointilaitteita on päivitetty energiatehokkaampiin vaihtoehtoihin. Pelkästään yhdessä esimerkkitapauksessa eli Hämeenpuiston liikuntakeskuksessa tämä toimenpide vastaa vuosittaisessa sähkön säästössä noin 17 omakotitalon lämmittämistä.

Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä ohjaa Finnparkin toimintaa päivittäisessä tekemisessä. Kestävän kehityksen toimenpiteitä jatketaan kohti tavoitteena olevaa hiilineutraalia Tamperetta 2030.

Finnparkin ja Moovy-pysäköintisovelluksen strategiaan kuuluvat vihreät arvot. Keskiössä on niin yrityksen oma kuin asiakkaan hiilijalanjälki, ja se, mitä Moovynkin avulla voi tehdä sen keventämiseksi.